WVO Zorg genomineerd voor de Planetree Project Award

WVO Zorg is door Planetree genomineerd voor het project ‘Medewerkers denken mee over het meerjarenbeleidsplan’. Planetree heeft diverse projecten op het gebied van mensgerichte zorg geselecteerd en reikt op 21 maart a.s. voor de elfde keer de Planetree awards uit voor de meest bijzondere en innovatieve projecten.
 

De manier waarop ons meerjarenbeleidsplan tot stand is gekomen is een mooi voorbeeld van ‘Samen voelt beter’: zowel leidinggevenden als medewerkers, vrijwilligers en cliëntvertegenwoordigers hebben kunnen meedenken en meepraten over ons beleid voor de komende 4 jaar. Met deze aanpak  krijgt mensgerichte zorg  voor onze cliënten nog meer vorm.

 

Helpt u ons mee de award te winnen?
U kunt t/m 21 februari uw  stem uitbrengen via www.planetree.nl/awards-2019. Deze publieksstemmen bepalen samen met de stemmen van de onafhankelijke jury wie de winnaar wordt. Op de site van Planetree kunt u ook meer over het project lezen. Tijdens het Planetree congres van 21 maart horen we wie de award heeft gewonnen. Ons nominatiefilmpje dat tijdens het congres vertoond wordt, kunt u alvast zien.