Theater deux

Theater DeuX in Scheldehof

In november staat Theater Deux in Scheldehof met een leuke show. Benieuwd waar de show overgaat? Lees snel verder.

Toneelstuk 'Doek'

Het is drie weken voor de première als de zoveelste tegenspeler van Richard van Berkhove vertrekt. Het grillige humeur in combinatie met overmatig drankgebruik van de acteur jaagt zijn toneelpartners stuk voor stuk gillend de gordijnen in. Eigenlijk is er maar één vrouw die de grote Richard van Berkhove aan kan.

Ooit studeerde actrice Lies Oorthuizen met hem af aan de toneelschool met hetzelfde stuk dat nu op springen staat. Daarna schitterden ze samen jarenlang op het toneel als het perfecte acteurskoppel. Tot Lies haar toneelcarrière aan de wilgen hing en aan de Franse Rivièra ging wonen.

Onder bepaalde voorwaarden is zij bereidt om het stuk te komen redden. Dat is het begin van een steekspel tussen twee mensen die elkaars liefste vijanden zijn. Of ze de eindstreep halen is nog maar de vraag, misschien valt het doek al vóór de première.

Als dat het geval mocht zijn krijgt u een tegoedbon voor een voorstelling naar keuze in dit theater.

Maar vooralsnog presenteren wij vol goede moed het toneelstuk ‘Doek’!
Komt u ook? U kan hier uw kaartjes kopen: Theater DeuX Tickets (eventix.io)

Donatie

Een groot deel van de opbrengst van de voorstellingen die gespeeld worden in het Scheldehof gaat naar de “Stichting vrienden hospice WVO Zorg”. De stichting wil het verblijf in het hospice zo prettig mogelijk maken en ondersteunt het hospice in financiële en materiële zin. U kunt de stichting ondersteunen door zelf vriend te worden van het hospice van WVO Zorg!

Datum en tijd

  • Vrijdag 24 november / 20.00 uur
  • Zondag 26 november / 14.30 uur
  • Vrijdag 1 december / 20.00 uur

Locatie Scheldehof: Peperdijk 263, 4381 EN Vlissingen


Nieuws