Banner visual zonder tekst

WVO Zorg en Zorgstroom zijn samen

Vanaf vandaag, 14 december, is het officieel: WVO Zorg en Zorgstroom zijn gefuseerd. Een mooie stap voor de toekomst en de zorg op Walcheren.

Door de krachten te bundelen, versterken we de zorgcontinuïteit op Walcheren. Daar zijn we trots op!

Jaap Wielaart Jaap Wielaart, Voorzitter raad van bestuur

“In plaats van met elkaar te concurreren, kiezen we ervoor elkaar te versterken. Zowel WVO Zorg als Zorgstroom zijn actief op Walcheren. Beiden zien we de zorgvraag steeds verder toenemen. Tegelijkertijd zien we de krapte op de arbeidsmarkt. Dat leidt tot uitdagingen in de toekomst, waarin we de zorg anders moeten organiseren. Door de krachten te bundelen, versterken we de zorgcontinuïteit op Walcheren. Daar zijn we trots op!”, vertelt Jaap Wielaart.

Wat verandert er?

Om te kunnen fuseren moeten veel verschillende stappen worden doorlopen. Dat proces heeft wat meer tijd in beslag genomen dan gepland. De samensmelting vandaag is dan ook een mijlpaal. De fusie brengt nog geen veranderingen met zich mee. Ruben Leijnse: “Cliënten en collega’s merken niet zoveel van de fusie. We nemen voldoende tijd om de beide organisaties te harmoniseren. Vanaf nu begint de fusie pas écht. Zo zijn we op de achtergrond druk bezig met een nieuwe naam en huisstijl en nemen we de tijd om strategische keuzes te maken voor de toekomst. Voor onze collega’s, maar vooral voor onze cliënten. Daar doen we het uiteindelijk voor!”

Cliënten en collega’s merken niet zoveel van de fusie. We nemen voldoende tijd om de beide organisaties te harmoniseren. Vanaf nu begint de fusie pas écht.

Ruben Leijnse Ruben Leijnse, Lid raad van bestuur

Weet dat u op ons kunt blijven rekenen. Onze zorg- en dienstverlening verandert op dit moment niet. En gaat er iets veranderen? Dan hoort u natuurlijk op tijd van ons.

Meer informatie?

Via onze fusiepagina houden we u graag op de hoogte. Wilt u meer weten over de start van de fusie? Lees dan dit nieuwsbericht.


Nieuws