Vrijwilligers

Wat leuk dat u er over nadenkt om vrijwilligerswerk te gaan doen. WVO Zorg biedt hiervoor een groot scala aan mogelijkheden. Zo kunt u onder andere denken aan werken in het winkeltje of de bakkerij, ondersteuning bij activiteiten op de dagbesteding, de samen-op-stap bus, wekelijkse groepsactiviteiten in sport/spel, creatief of zang. Maar ook op onze woningen of als bezoekvrijwilliger bij een individueel persoon wordt uw aanwezigheid erg gewaardeerd. Zo is er voor iedereen een functie te vinden die aansluit bij de persoonlijke interesses.

Samen voelt beter

Samen voelt beter is ons motto en als vrijwilliger kunt u daar iets waardevols aan bijdragen. Goed doen voor iemand anders is iets bijzonders en geeft niet alleen uzelf maar zeker ook de ander een goed gevoel. Zo maken we met elkaar elke dag de moeite waard.

We zijn erg dankbaar voor de inzet van vrijwilligers en dat laten we dan ook graag merken. Zo ontvangen onze vrijwilligers jaarlijks een mooi kerstpakket. En zo is er nog meer, maar daar komt u hopelijk snel achter.

Wat kunt u onder andere doen als vrijwilliger bij WVO Zorg?

  • Assisteren bij activiteiten en uitstapjes;

  • Zorgen voor cliënten in de laatste levensfase;

  • (Mee)rijden op onze bussen;

  • Helpen en ondersteunen op een woning;

  • Op bezoek gaan bij een bewoner voor bijvoorbeeld een praatje of een wandeling;

  • Een handje helpen in onze winkels;

  • Helpen in de restaurants.

Word vrijwilliger

Verdeeld over onze locaties in Middelburg, Oost-Souburg en Vlissingen zetten ruim 600 vrijwilligers zich met veel enthousiasme in voor onze bewoners en cliënten. Bent u geïnteresseerd om als vrijwilliger aan de slag te gaan binnen WVO Zorg? Of zou u er graag iets meer over willen weten? Dat kan!

Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinator via 0610089071 of mail naar vrijwilligerswerk@wvozorg.nl. U kunt ook alvast een kijkje nemen bij onze vacatures voor vrijwilligerswerk.

Bekijk de vrijwilliger vacatures