Vrijwilligers

Iets goeds kunnen doen voor een ander. Uw vrije tijd op een nuttige én plezierige manier besteden. Nieuwe sociale contacten opdoen. Dat zijn een paar voordelen van vrijwilligerswerk. De vrijwilligers van WVO Zorg leveren een grote bijdrage in het welzijn van onze cliënten.


Vrijwilliger bij WVO Zorg

Verdeeld over onze locaties in Middelburg, Oost-Souburg en Vlissingen zetten ruim 800 vrijwilligers zich met veel enthousiasme in. De vrijwilligers van WVO Zorg zijn de onmisbare schakel in onze organisatie. Zij vervullen namelijk taken die anders niet of nauwelijks gedaan kunnen worden. Als vrijwilliger levert u een belangrijke bijdrage aan onze zorgverlening. Het gaat vaak om de kleine dingen. Een praatje maken, wat persoonlijke aandacht geven. Maar hoe klein het gebaar ook lijkt, voor onze cliënten is het van grote waarde.  


Wat kunt u doen als vrijwilliger bij WVO Zorg?

Er zijn verschillende vormen van vrijwilligerswerk. Zo kunt u als vrijwilliger:

  • assisteren bij activiteiten en uitstapjes;
  • helpen en ondersteunen in onze verpleeghuizen;
  • op bezoek gaan bij een cliënt voor bijvoorbeeld een praatje of een wandeling;
  • een handje helpen in onze winkels;
  • helpen in de restaurants.

Bekijk de vacaturebank

 

 

Meer weten?

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Of heeft u nog vragen over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij WVO Zorg? Neem dan gerust contact op met de vrijwilligers-coördinator via telefoonnummer 0118 – 448 448 of mail naar vrijwilligerswerk AT wvozorg DOT nl.