Samen op stap

Een bezoek aan een museum, muzikale optredens, markten of op de leukste plekken lunchen. Met de Samen op stap bus van WVO Zorg gaat u eropuit, samen met andere ouderen uit de gemeente Vlissingen en Middelburg.

Gaat u gezellig mee?

Wanneer u mee gaat, wordt u thuis opgehaald. De chauffeur en de begeleider helpen u daar waar mogelijk tijdens het uitje. De uitjes zijn wisselend. Denk aan een bezoek aan een tuincentrum, de kust of een tochtje door de provincie. Na afloop wordt u weer thuisgebracht.

Benieuwd naar alle uitjes die op de agenda staan?

Vraag telefonisch het programmaboekje aan met alle uitstapjes en prijzen via 0118 - 448 329 of download deze hieronder.

Download hier het programmaboekje van juni en juli 2024 Download hier het programmaboekje van april en mei 2024

Ik kijk altijd uit naar de dagjes weg. In de bus is het heel gezellig onderling. De chauffeur en begeleidster doen er alles aan om er voor iedereen een fantastisch uitje van te maken.

Conny, 78 jaar

Vrienden van de bus

Om ervoor te zorgen dat de bus ook in de toekomst kan blijven rijden en ouderen die zelfstandig wonen mee kunnen blijven gaan met betaalbare en gezellige uitstapjes, is er de ‘vrienden van de bus’. Draagt u of uw familie de bus een warm hart toe, dan is er de mogelijkheid een financiële bijdrage te geven. U kunt al vriend van de bus worden vanaf een bedrag van € 25,- per jaar. Vriend worden? Neem dan contact op via 0118 - 448 329 of samenopstapbus@wvozorg.nl.

Aanmelden voor een uitje of meer informatie?

U kunt zich opgeven voor uitjes of meer informatie opvragen via 0118 - 448 329 of een e-mail sturen naar samenopstapbus@wvozorg.nl.

Stuur een mail

Wat is er nog meer te doen?