Foto uitzwaaien

Zorg & ondersteuning thuis

Als niet alles meer vanzelf gaat omdat u een dagje ouder bent of omdat u ziek bent, dan kunt u thuis misschien een steuntje in de rug gebruiken. Wij kunnen u op allerlei manieren thuis helpen. Dat is tenslotte toch de plek waar u het liefste bent.

Thuiszorg en huishoudelijke hulp

Soms is het al genoeg als er af en toe iemand helpt met het huishouden. Maar ook als er meer hulp nodig is, staan onze medewerkers voor u klaar. Ze kunnen u bijvoorbeeld helpen bij het opstaan en naar bed gaan of het verzorgen van wonden. Daarnaast hebben we gespecialiseerde verpleegkundigen die medische handelingen aan huis mogen verrichten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het toedienen van sondevoeding of pijnbestrijding. Zo kunt u zelfstandig blijven wonen, maar wel met zorg dichtbij; dat geeft toch nét een veiliger gevoel.

Meer zorg en diensten

U kunt voor meer diensten bij ons aankloppen, zoals maaltijdservice en alarmering. Ook bieden wij thuisbegeleiding, bijvoorbeeld bij niet aangeboren hersenletsel. Heeft u fysiotherapie, ergotherapie of logopedie nodig? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Wat wij thuis voor u kunnen betekenen