Nieuw seizoen cursus- en activiteitenprogramma Samen op stap

Bewegen en dansen, kunst en creativiteit, samen eropuit, wegwijs op de computer of tablet. Met het programma Samen op stap van WVO Zorg kunnen 55-plussers op Walcheren kiezen uit een groot aanbod van cursussen, activiteiten en uitstapjes. 

 

Aanbod

Bij Samen op stap staat meedoen, (her)ontdekken en vooral genieten van de leuke dingen in het leven centraal. Er zijn verschillende gymnastiek-, sport- en dansgroepen, zoals yoga en linedance. Of ga aan de slag met bijvoorbeeld fotografie, schrijven en poëzie. Daarnaast zijn er verschillende cursussen, zoals EHBO-, geheugen- en vriendschapscursus en kunnen geïnteresseerden de mogelijkheden van de computer, tablet of mobiele telefoon ontdekken. Ook zijn er diverse uitstapjes met de Samen op stap bus. 

 

Programmakrant

De programmakrant van Samen op stap is verspreid via de verschillende wijkcentra en ook op deze website te vinden. Voor meer informatie over het programma neemt u contact op met Samen op stap via telefoonnummer 0118 – 448 329 of door een e-mail te sturen naar samenopstap AT wvozorg DOT nl