Ergotherapie aan huis

Door ziekte, een ongeluk of ouderdom kunnen alledaagse handelingen een probleem worden. Met een aantal slimme en vaak heel simpele aanpassingen kunnen we u helpen om toch zelfstandig te blijven wonen. Onze ergotherapeuten komen graag bij u thuis langs om samen met u oplossingen te vinden.

Wat is ergotherapie?
Ergotherapie is hulp gericht op zelfstandigheid en het veilig uit kunnen voeren van uw dagelijkse handelingen. Zo kan de ergotherapeut bijvoorbeeld het aankleden, eten en drinken, hobby’s, vervoer, het draaiende houden van uw huishouden of zorg voor uzelf makkelijker maken. Deze hulp kan bestaan uit adviezen voor u en uw naasten. Maar ook met het regelen van hulpmiddelen of aanpassingen in huis helpt onze ergotherapeut u graag.

 

Lees meer informatie over ergotherapie aan huis.

Meer weten of een afspraak maken?
Hebt u vragen over de mogelijkheden van ergotherapie of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer (0118) 448 320 of per mail: ergotherapie@wvozorg.nl.

Afspraak afzeggen
Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Dit kan telefonisch via (0118) 448 320. Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen.