Ergotherapie aan huis

Door ziekte, een ongeluk of ouderdom kunnen alledaagse handelingen een probleem worden. Met een aantal slimme en vaak heel simpele aanpassingen kunnen we u helpen om toch zelfstandig te blijven wonen. Onze ergotherapeuten komen graag bij u thuis langs om samen met u oplossingen te vinden.

Wat is ergotherapie?
Ergotherapie is hulp gericht op zelfstandigheid en het veilig uit kunnen voeren van uw dagelijkse handelingen. Zo kan de ergotherapeut bijvoorbeeld het aankleden, eten en drinken, hobby’s, vervoer, het draaiende houden van uw huishouden of zorg voor uzelf makkelijker maken. Deze hulp kan bestaan uit adviezen voor u en uw naasten. Maar ook met het regelen van hulpmiddelen of aanpassingen in huis helpt onze ergotherapeut u graag. 

 

Specialisaties ergotherapie 

Naast algemene ergotherapie zijn de ergotherapeuten van WVO Zorg gespecialiseerd in Parkinson, MS, EDOMAH (ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorger) en ergotherapie voor ouderen. Waar nodig werken wij samen met de fysiotherapeuten en thuiszorg van WVO Zorg.

 

Meer weten of een afspraak maken?

Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u tussen 08.30 - 09.00 uur / 11.00 - 12.30 uur en tussen 14.30 - 15.30 uur contact met onze doktersassistenten opnemen via 0118 - 448 320 of per mail: ergotherapie@wvozorg.nl. Afspraken zijn in te plannen voor maandag t/m vrijdag tussen 8.00 - 17.00 uur. Het praktijkadres is Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen en huisbezoeken zijn mogelijk voor Vlissingen (en omliggende dorpen), Oost-Souburg en Middelburg. 

 

Afspraak afzeggen
Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Dit kan telefonisch via (0118) 448 320. Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen.