Logopedist4 kopiëren

Logopedie

Heeft u problemen met uw spraak, taal, ademhaling, gehoor, stem of slikken? Bijvoorbeeld veroorzaakt door ziekte, beroerte, stress, een ongeluk of ouderdomsklachten. Dan kunnen onze logopedisten u helpen. Het is vervelend wanneer u last heeft van benauwdheid of niet meer goed in staat bent om een gesprek te voeren of om te eten zonder u te verslikken. We helpen u graag om deze problemen aan te pakken met logopedie.

Specialisaties logopedie

Logopedie is een breed vakgebied en deze therapie kan u dan ook uitkomst bieden bij zeer uiteenlopende klachten. Onze logopedisten zijn onder andere gespecialiseerd in:

  • Neurorevalidatie

  • Slikstoornissen (dysfagie)

  • Afasietherapie

  • Adem-stemtherapie

  • COPD/astma

  • Ziekte van Parkinson

  • Behandeling na strottenhoofdverwijdering (laryngectomie)

  • Logopedie bij kanker in het hoofd-halsgebied

Logopedie op locatie in Vlissingen

U bent van harte welkom op onze locatie Ter Reede in Vlissingen. Onze logopedisten kunnen eventueel ook bij u aan huis komen in (de omgeving van) Vlissingen, Oost-Souburg en Middelburg. Er is een logopediepraktijk in:

Adres
Vredehoflaan 370, Vlissingen

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 09.00 - 16.30 uur

Contact
Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0118 - 448 320. U kunt ook een e-mail sturen naar logopedie@wvozorg.nl. Wij behandelen alleen volwassenen.

Vergoeding

U heeft een verwijzing van de huisarts of specialist nodig voor het maken van een afspraak voor logopedie. Uw zorgverzekeraar of onze logopedisten kunnen u informeren over de vergoeding die u krijgt. Wat u precies vergoed krijgt hangt af van uw verzekering. Ons advies is om altijd uw polis even goed na te kijken of te bellen met uw zorgverzekeraar.

Afspraak afzeggen

Handig om te weten: een afspraak afzeggen kan kosteloos, als u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling telefonisch afmeldt via 0118 - 448 320. Als u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen.

Welke behandelmogelijkheden bieden we nog meer?