Fysio2 kopiëren

Fysiotherapie

Heeft u lichamelijke klachten, zoals klachten aan uw spieren of gewrichten? Dan kan fysiotherapie helpen. Of uw klachten nu zijn ontstaan door (chronische) ziekte, over-/onderbelasting, een ongeluk of ouderdom, onze fysiotherapeuten gaan graag met u aan het werk. Ze bekijken samen met u wat de behandelmogelijkheden zijn voor uw klachten.

Specialisaties fysiotherapie

Heeft u klachten, dan kunnen we u heel gericht helpen. Naast algemene fysiotherapie zijn onze fysiotherapeuten gespecialiseerd in:

  • Fysiotherapie voor ouderen (geriatrie fysiotherapie)

  • Oedeemtherapie

  • Neurologische klachten (neurorevalidatie)

  • MS

  • Ziekte van Parkinson

  • COPD en andere longaandoeningen

  • Fysiotherapie bij kanker (oncologie fysiotherapie)

  • Fysiotherapie na amputatie

Voor mensen met Parkinson, COPD of een herseninfarct bieden we ook groepstherapieën.

Hoe gaat fysiotherapie in zijn werk bij ons?

Bij uw eerste afspraak bespreekt onze fysiotherapeut uw klachten met u en doet hij of zij een lichamelijk onderzoek. Zo brengen we uw klachten in kaart en kunnen we samen een behandelplan opstellen. Dat vormt de basis voor de behandeling door uw fysiotherapeut. Als het nodig is, schakelen we ook onze ergotherapeuten, logopedisten en thuiszorg in. Alles om u van de juiste steun te voorzien.

Fysiotherapie op locaties in Vlissingen

U bent van harte welkom bij één van onze locaties in Vlissingen. Onze fysiotherapeuten kunnen eventueel ook bij u aan huis komen in (de omgeving van) Vlissingen en Oost-Souburg. Er zijn fysiotherapieruimtes in:

Adres
Vredehoflaan 370, Vlissingen

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.30 uur

Contact
Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0118 - 448 320. U kunt ook een e-mail sturen naar fysio@wvozorg.nl.

Adres
Peperdijk 263, Vlissingen

Openingstijden
maandag t/m vrijdag: 08.00 - 17.00 uur

Contact
Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0118 - 448 320. U kunt ook een e-mail sturen naar fysio@wvozorg.nl.

Vergoeding

Als u klachten heeft, kunt u zonder verwijzing van uw huisarts of specialist bij ons terecht voor behandeling en/of advies. Uw zorgverzekeraar of onze fysiotherapeuten kunnen u informeren over de vergoeding die u krijgt voor fysiotherapie. Wat u precies vergoed krijgt hangt af van uw verzekering. Ons advies is om altijd uw polis even goed na te kijken of te bellen met uw zorgverzekeraar.

Afspraak afzeggen

Handig om te weten: een afspraak afzeggen kan kosteloos, als u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling telefonisch afmeldt via 0118 - 448 320. Als u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen.

Welke behandelmogelijkheden bieden we nog meer?