Wonen bij ons

Wanneer u meer zorg nodig heeft, wordt veel van wat eerst vanzelfsprekend was, opeens een uitdaging. Juist dan is het belangrijk om zoveel mogelijk verbonden te blijven met de mensen die je dierbaar zijn. Het gaat dan niet alleen om zorg, maar ook om welzijn. Daar maakt WVO Zorg zich sterk voor.

Eigen kracht en keuzevrijheid

 Als cliënt bij WVO Zorg bepaalt u zelf wanneer u welke zorg en ondersteuning nodig heeft. Niets is standaard, alles is persoonlijk. De zorg wordt aan uw wensen aangepast binnen de grenzen van uw indicatie. Ook als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is, kunt u terecht bij WVO Zorg. Verspreid over Vlissingen, Middelburg en Oost-Souburg beschikken wij over zorgcentra en verpleeghuizen. Ook als u voor tijdelijke zorg kunt u bij ons terecht. Denk aan revalideren, palliatieve zorg in het hospice of kortdurend verblijf op de Koudekerkseweg. 

 

Uw zorgdossier in zien
Wilt u of uw naaste digitaal inzage in uw zorgdossier? Dat kan via het cliëntportaal ‘CarenZorgt’. In dit elektronisch zorgdossier rapporteren we over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons ontvangt.

 

Via CarenZorgt kun u, online in een beveiligde omgeving, uw dossier bekijken. Elke cliënt van WVO Zorg ontvangt informatie over het cliëntportaal en een toegangscode. Dit wordt fasegewijs toegestuurd. Mocht u al een toegangscode ontvangen hebben, dan vindt u hier een handleiding over het gebruik van CarenZorgt.