Scheldehof3 kopiëren

Beschermd wonen

Is het voor u lastig om zelfstandig te wonen omdat u een psychiatrische aandoening heeft? Dan kunt u bij ons terecht op onze locaties Scheldehof en Ter Reede Koudekerkseweg in Vlissingen. Hier bieden we u een fijne, veilige woonomgeving. We staan er voor u klaar, maar tegelijk heeft u er veel privacy. We zorgen ervoor dat u hier rustig kunt wonen met precies dat beetje steun dat u nodig heeft.

Wonen in een eigen appartement

U heeft een eigen appartement met badkamer. De appartementen in Scheldehof hebben ook een eigen keuken. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer. In de huiskamer kunt u bij elkaar komen, gewoon om even een praatje te maken of om mee te doen aan groepsactiviteiten. De maaltijden krijgt u in de Brasserie, maar uiteraard is het ook mogelijk om op uw kamer een hapje te eten. Even tijd voor uzelf nodig? Het appartement is echt uw eigen plek en daar kunt u rustig op uzelf zijn.

Begeleiding bij beschermd wonen

Zoals gezegd kunt u hier vrij zelfstandig wonen. Wij steken een helpende hand toe als het nodig is. We vinden het belangrijk dat u zich hier op uw gemak en veilig voelt. Wanneer het niet goed gaat of u komt ergens zelf niet uit, dan staan we voor u klaar. Zo bent u verzekerd van hulp als het eropaan komt. Dat geeft toch een vertrouwder gevoel dan wanneer u er helemaal alleen voorstaat.

Andere mogelijkheden wonen bij ons