Ergotherapie10 kopiëren

Wonen met zorg

Als u door een lichamelijke aandoening of chronische ziekte intensieve zorg nodig heeft, kunt u daarvoor bij ons op meerdere woonlocaties terecht. Daar staan we dag en nacht voor u klaar met de juiste zorg en u kunt ook bij ons of uw mede-bewoners terecht als u gewoon even behoefte heeft aan een praatje. We zorgen dat u een vertrouwde en veilige plek bij ons vindt.

Zo woont u

U heeft een eigen zit-slaapkamer waar u ook echt uw eigen plek van kan maken met uw eigen spulletjes en foto’s. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer met keuken die u deelt met zo’n zes tot acht personen. Voor een praatje of een spelletje kunt u in de woonkamer terecht. Ook wordt er vaak met elkaar gegeten. Wilt u even rustig op uzelf zitten, dan is er uw eigen vertrouwde zit-slaapkamer. Zo heeft u én een plek van uzelf én een veilige woonomgeving waar u omringd bent met de juiste zorg.

Zorg en medewerkers

Alle locaties hebben vaste medewerkers die u goed kennen. Ze weten wie u bent, weten welke zorg u nodig heeft en wanneer u een beetje hulp (of een praatje) nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat wonen bij ons vertrouwd en persoonlijk voor u is.

Mogelijkheden voor tijdelijk verblijf

U kunt bij een van onze locaties terecht als u langdurig intensieve lichamelijke zorg nodig heeft. Maar we bieden ook andere opties. Zo kunt u ook voor een kortere tijd bij ons terecht. Bijvoorbeeld om te revalideren of als u tijdelijk zorg nodig heeft. Daarnaast kunt u terecht in ons hospice voor zorg en begeleiding wanneer uw levenseinde nadert.

Andere mogelijkheden wonen bij ons