Het Tuinhuis

In het groene hart van volkstuinencomplex Levenslust (tussen Vlissingen en Koudekerke) ligt Het Tuinhuis van WVO Zorg. U bent van harte welkom om mensen uit de nabije omgeving te ontmoeten en samen mee te helpen in Het Tuinhuis.

 

Het Tuinhuis is een ontmoetingsplek, speciaal voor mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie en hun mantelzorger. Zij zijn van harte welkom om in Het Tuinhuis mee te helpen, maar ook om te genieten van de rust en de natuur. Regelmatig brengen mensen van de volkstuinen en uit de omgeving een bezoekje aan Het Tuinhuis. Hierdoor zijn er voldoende mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen.


Wat kunt u verwachten?
Tijdens uw bezoek staan uw wensen en mogelijkheden centraal, waarbij medewerkers en vrijwilligers van WVO Zorg u begeleiden. Denk aan een wandeling maken, een spelletje spelen, tuinieren, puzzelen, lezen of creatief bezig zijn, zoals schilderen. Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid, zoals samen een kopje koffie of thee drinken en eten tussen de middag. U kunt helpen bij het klaarmaken van de lunch. Hulp van familie of een mantelzorger bij een activiteit of bij de
maaltijd is altijd welkom. Voor de maaltijd vragen we een kleine vergoeding.


Openingstijden en parkeren
Het Tuinhuis is open op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur. Loop gerust eens binnen om de sfeer te komen proeven. De ingang van volkstuinencomplex Levenslust ligt aan de Vlissingsestraat (tegenover de Intratuin). U kunt gebruikmaken van de gratis parkeerplaatsen bij het complex.


Meer weten?
Hebt u vragen of wilt u meer informatie over Het Tuinhuis van WVO Zorg? Neem dan gerust contact met ons op via 0118 - 551 964 (op dinsdag en donderdag) of stuur een e-mail naar tuinhuis AT wvozorg DOT nl. Wij helpen u graag.