Het Tuinhuis

In het groene hart van volkstuinencomplex Levenslust (tussen Vlissingen en Koudekerke) ligt Het Tuinhuis van WVO Zorg. Het Tuinhuis is o.a. een plek waar mensen met geheugenproblemen of (beginnende) dementie en hun mantelzorger welkom zijn. Voor een praatje, een bakje koffie of een  leuke activiteit. Daarnaast is er 3 dagen in de week dagbesteding in het Tuinhuis. De activiteiten op het Tuinhuis worden mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Vlissingen.

 
Ontmoetingplek
Hebt u of uw naaste geheugenproblemen of beginnende dementie? U bent van harte welkom om
eens binnen te lopen bij het Tuinhuis. Om te genieten van de rust en de natuur en mensen uit de omgeving te ontmoeten. Een wandeling maken, een spelletje spelen, tuinieren of creatief bezig zijn; het is allemaal mogelijk. 
Daarnaast is er ruimte voor gezelligheid, zoals samen een kopje koffie of thee drinken en eten tussen de middag. Alleen voor de maaltijd vragen we een kleine vergoeding. Hulp van familie of een mantelzorger bij een activiteit of bij de maaltijd is altijd welkom. Het Tuinhuis is open op donderdag van 10.30 tot 15.30 uur. Loop gerust eens binnen om de sfeer te komen proeven.

 

Dagbesteding
Op maandag, woensdag en vrijdag is er dagbesteding in het Tuinhuis. De dagbesteding in het Tuinhuis is er voor mensen met een beginnende tot matig gevorderde dementie die interesse hebben in tuinieren en buiten zijn. Wat u kunt verwachten van een dagprogramma? Vanaf 10.00 uur bent u welkom bij onze dagbesteding en afhankelijk van uw wensen kunt u deelnemen aan verschillende ('groene') activiteiten. Tussen de middag wordt er samen gekookt en gegeten en om 15.30 uur gaat u weer richting huis.


Parkeren
De ingang van volkstuinencomplex Levenslust ligt aan de Vlissingsestraat (tegenover de Intratuin). U kunt gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen bij het complex. Het Tuinhuis vindt u achter het verenigingsgebouw van de volkstuin.


Meer weten?
Hebt u vragen of wilt u meer informatie over het Tuinhuis van WVO Zorg? Neem dan gerust contact met ons op via 0118 - 551 964 (op dinsdag en donderdag) of stuur een e-mail naar tuinhuis AT wvozorg DOT nl. Voor vragen of aanmelden voor dagbesteding kunt u bellen met 0118 – 448 448.