Thuiszorg

 

Of u nu dagelijks zorg nodig heeft of slechts af en toe hulp wilt; onze professionele thuiszorgmedewerkers staan voor u klaar. Van hulp bij het opstaan en naar bed gaan, tot het gebruik van medicatie en het verzorgen van wonden.

 

De wijkverpleegkundigen van WVO Zorg werken in kleine wijkteams, in de gemeente Vlissingen, Middelburg en Oost-Souburg. Dit betekent dat u vaak dezelfde gezichten ziet. En dat we uw persoonlijke situatie kennen. Op die manier kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn.

 

Verzorging en verpleging

Wanneer u gespecialiseerde thuiszorg nodig heeft, kunt u rekenen op onze specialistische verpleging thuis. Speciaal opgeleide verpleegkundigen komen bij u thuis en verrichten medische handelingen, zoals het toedienen van sondevoeding of pijnbestrijding, in overleg met uw huisarts of specialist. 

Thuisbegeleiding Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)

Het leven verandert ingrijpend wanneer u blijvend hersenletsel hebt als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersenoperatie. Wanneer u na opname in het ziekenhuis en revalidatie weer naar huis mag, blijkt het vaak lastig om de draad weer op te pakken. Thuisbegeleiding NAH is opgezet om u en uw partner, gezin of omgeving hierbij te ondersteunen.

Uw zorgdossier in zien

Wilt u of uw naaste digitaal inzage in uw zorgdossier? Dat kan via het cliëntportaal ‘CarenZorgt’. In dit elektronisch zorgdossier rapporteren we over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons ontvangt.

 

Via CarenZorgt kun u, online in een beveiligde omgeving, uw dossier bekijken. Elke cliënt van WVO Zorg ontvangt informatie over het cliëntportaal en een toegangscode. Dit wordt fasegewijs toegestuurd. Mocht u al een toegangscode ontvangen hebben, dan vindt u hier een handleiding over het gebruik van CarenZorgt.

 

Cliëntondersteuning Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
Als u recht heeft op ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), kunt u hulp krijgen van een cliëntondersteunerHij of zij ondersteunt u of uw naaste o.a. met al uw vragen rondom het regelen van de aanvraag. Wilt u meer weten? Bekijk de informatie over cliëntondersteuning Wmo.