Teun Chelsea2 kopiëren

Wondzorg

Heeft u een complexe wond die tijd nodig heeft om te genezen? Dan heeft u gerichte en vakkundige wondzorg nodig. U wilt natuurlijk snel van de pijn en de overlast van de wond af. Ons specialistisch wondzorgteam doet daar alles aan. Zij staan garant voor goede wondzorg en ze komen gewoon bij u thuis.

Hoe werkt wondzorg?

De wondverpleegkundigen van ons wondzorgteam zetten al hun kennis en kunde in om uw wond zo snel mogelijk te laten genezen. En dat zonder dat u de deur uit hoeft. Ze bieden een heleboel diensten gewoon aan huis: onder andere diagnostisch onderzoek, het opstellen van een wondbehandelplan, het afnemen van een wondkweek, zwachtelen van benen en de verzorging van grote operatiewonden. U kunt op onze hulp rekenen bij kleine, grote en moeilijke wonden. Bent u weer thuis na een operatie? Dan nemen wij de zorg naadloos van het ziekenhuis over.

Kwaliteitszorg en samenwerking

Om u van de beste zorg te voorzien, werken we voor onze wondzorg samen met QualityZorg. Zij zijn specialist in complexe wondzorg. Samen met hen zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk thuis behandeld wordt - met zo min mogelijk gedoe en ziekenhuisbezoek. Herstellen van een wond is al lastig genoeg – we nemen u liefst zoveel mogelijk lasten uit handen.

Naast de samenwerking met QualityZorg werken we natuurlijk ook nauw samen met huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis zodat alles goed op elkaar is afgestemd.

Wat wij thuis voor u kunnen betekenen