Fysio3 kopiëren

Herstellen

Heeft u tijdelijk extra zorg nodig? Dan kunt u bij ons terecht voor een kortdurend verblijf in Vlissingen. We zorgen dat u zich thuis voelt en dat u precies de juiste zorg krijgt om zo snel mogelijk weer zo zelfstandig mogelijk te zijn.

Wat houdt herstellen in?

U kunt tijdelijk (maximaal 3 maanden) bij ons komen herstellen wanneer u voor een korte periode extra zorg en ondersteuning nodig heeft. Bijvoorbeeld voor herstel na een operatie, om aan te sterken na een periode van ziekte of om uw mantelzorger(s) te ontlasten.

Samen met u werken we aan uw herstel. We bekijken samen met u welke zorg en ondersteuning u nodig heeft. Onze zorgmedewerkers staan voor u klaar. De gewone dagelijkse handelingen (koffie halen, bijvoorbeeld) doet u zoveel mogelijk zelf. Zo blijft u de hele dag oefenen. Dat is belangrijk voor uw herstel. We houden goed bij hoe het met u gaat en zowel de specialist ouderengeneeskunde als onze verpleegkundig specialist monitoren uw vooruitgang. Zo kan er worden bijgestuurd als het nodig is en kunt u zo snel mogelijk weer naar huis.

Waar verblijft u?

Het is belangrijk dat u zich, zeker in een periode dat u moet herstellen, bij ons thuis voelt. U verblijft bij ons in een eigen kamer in locatie Ter Reede Koudekerkseweg in Vlissingen. De kamer kunt u zich ‘eigen maken’ door het in te richten met spulletjes van thuis. Ook kunt u gebruik maken van onze faciliteiten. Bijvoorbeeld genieten in de binnentuin, een hapje eten in onze Brasserie, iets lekkers halen bij onze bakkerij of deelnemen aan de vele gezellige activiteiten die we regelmatig op Ter Reede organiseren.

Einde verblijf

We bekijken samen met u wanneer u naar huis kan. Thuis gaat uw herstel ook gewoon door en daar ondersteunen we u graag bij met fysiotherapie, logopedie of ergotherapie. U staat er sowieso thuis niet in één keer alleen voor. We kunnen u bijvoorbeeld ook helpen met thuiszorg of huishoudelijke hulp. Kunt u na drie maanden niet naar huis, dan gaan we opzoek naar een andere passende oplossing, zoals een woonomgeving op één van onze locaties. U kunt bij ons bijvoorbeeld zelfstandig wonen in een appartement met zorg dichtbij.

Wat kunnen we nog meer voor u betekenen?