Woonzorgcentrum Getij

Woonzorgcentrum Getij is een comfortabel woongebouw voor senioren gelegen in de Middelburgse Stromenwijk. Nog geen 100 meter van het woonzorgcentrum is het winkelcentrum Stromenwijk te vinden. De 37 appartementen vormen samen met het multifunctionele centrum Getij het levendig middelpunt van de wijk.

 

Wonen in Getij
De appartementen van Woonzorgcentrum Getij liggen op de eerste, tweede en derde verdieping en zijn bereikbaar via een lift. De brede galerijen zorgen voor veel licht in het centrum. Binnen het centrum zijn appartementen beschikbaar van verschillende grootte en prijsklasse. Een appartement bestaat uit:

  • een woonkamer,
  • een open keuken,
  • (twee) slaapkamer(s),
  • een badkamer met douche en wastafel,
  • een toilet
  • een binnenberging
  • een balkon of wintertuin.

De meeste appartementen beschikken over een zogenoemde 'wintertuin', een inpandig balkon met openslaande ramen, waar het zomer en winter goed toeven is. Alle appartementen zijn rolstoeltoegankelijk. Onder het complex bevinden zich ook nog ruime bergingen.

Activiteiten
Op de begane grond van Getij bevindt zich een recreatieruimte. Deze recreatieruimte biedt ruimte voor activiteiten vanuit WVO Zorg, maar ook voor andere activiteiten georganiseerd door mensen uit de wijk. Niet alleen bewoners van Getij, maar iedereen is welkom! Bent u benieuwd naar de activiteiten die komende week op de planning staan? Neemt u dan een kijkje op het publicatiebord bij de ingang.

Hoe is de zorg geregeld?
U woont zelfstandig in uw appartement met alle privacy die daarbij past. Dagelijks is er een wijkverpleegkundige of verpleegkundige aanwezig in het wooncomplex, die alle zorg- en dienstverlening regelt die u nodig hebt. Als het nodig is, krijgt u 24 uur per dag thuiszorg. De wijkverpleegkundige werkt vanuit een kantoor dat op de begane grond in het gebouw gevestigd is. U kunt er altijd binnenlopen met uw vragen.


Daarnaast kunt u gebruikmaken van de maaltijdservice aan huis of de personenalarmering Telehulp. Maar ook voor huishoudelijke hulp of voor thuiszorg, kunt een beroep doen op de medewerkers van WVO Zorg.