WVO Zorg beweeggroepen buiten

Beweeggroep Scheldehof

  • Peperdijk 263, 4381 EN Vlissingen

Samen sporten met als doel fit en gezond te blijven zonder ingewikkelde apparaten en ieder op zijn eigen niveau en zijn eigen mogelijkheden.

Hoe ziet een uurtje beweeggroep eruit?

We starten met een warming-up, de spieren los maken en oprekken zodat we klaar zijn voor de intensievere oefeningen die volgen. Hierna is het tijd voor krachtoefeningen, elke week staat een andere spiergroep centraal. De ene keer is de uitdaging iets groter dan een andere keer, we moedigen elkaar aan en samen houden we vol!

Na afloop van de les zijn we trots en hebben we ons lichaam op een leuke en effectieve manier getraind, zonder dat we hiervoor naar de sportschool hoefden te gaan. Het mooie van deze groep is dat we niet alleen samen sporten, maar ook steunen en motiveren.

Wanneer

  • Elke vrijdag van 11.00 - 12.00 uur

Wat kost het?

  • Eén les kost €5,50*

Dus zoekt u ook een leuke en uitdagende manier om fit te blijven, kom dan gerust langs bij de beweeggroep op Scheldehof!

*Activiteiten of beweeggroepen op locatie Scheldehof gaan aan de hand van een strippenkaart. Deze zijn te koop in de Brasserie op locatie Scheldehof. Let er hierbij op dat dit twee aparte strippenkaarten zijn en er voor de beweeggroep dus een strippenkaart 'bewegen' nodig is.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de beweeggroep in Scheldehof? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer.