Vacaturebank

 

Op onze locaties in Middelburg, Oost-Souburg en Vlissingen zijn diverse vacatures voor vrijwilligers. In deze vacaturebank vindt u een overzicht van enkele openstaande vacatures.

 

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Of heeft u nog vragen over andere mogelijkheden van vrijwilligerswerk bij WVO Zorg? Neem dan gerust contact op met de coordinator vrijwilligers via 0118 – 448 448 of stuur een e-mail naar vrijwilligerswerk AT wvozorg DOT nl.

 

 

Ter Reede – Vlissingen

 

SPOED

Brasserie

Bent u gastvrij en vind u een prettige sfeer ook zo belangrijk tijdens het eten? Komt u ons dan helpen in onze Brasserie, zodat onze bewoners een gezellige maaltijd kunnen ervaren.

Dag: woensdag of donderdag tussen 16.30-19.00 uur.

  

Administratief

Houdt u ervan om (administratieve) puzzels op te lossen en hebt u tijd op de maandagen? Dan bent u de vrijwilliger die wij zoeken om ons Steunpunt te versterken.

Bewoners kunnen op het spreekuur (10.00-12.00 / 13.30-14.00 uur) terecht met al hun vragen omtrent hun administratie en het Steunpunt adviseert en regelt zaken als kwijtschelding van gemeentelijke belastingen en waterschapslasten, minimaregelingen enz.

 

Winkel-bakkerij

We zijn op zoek naar enthousiaste winkel-vrijwilligers voor alle voorkomende bezigheden: voorraad winkel en magazijn, spiegelen, kassa draaien, netjes houden enz.

 

Hospice

Samen met onze professionals bieden hospicevrijwilligers ondersteuning aan mensen in hun laatste levensfase.

Dag: een ochtend of een middag/avond per week, zelf in te plannen in een rooster.

https://www.wvozorg.nl/vrijwilligers/hospice

  

Zwemmen

Onze bewoners gaan elke week een uurtje zwemmen. Welke vrijwilliger wil onze bewoners hierbij begeleiden? Hiervoor moet u wel bereid zijn om te helpen in de kleedkamer en in het water.

Dag: donderdagochtend.

 

Dagbesteding

Vanaf september is het Tuinhuis voor dagbesteding open op woensdag en vrijdag. Voor de ochtend zijn we op zoek naar vrijwilligers die ook de middagmaaltijd willen koken, voor de middag zoeken we vrijwilligers die juist creatief bezig willen zijn.

Dag: woensdag/vrijdag middag in overleg.

 

Ook voor onze andere dagbestedingslocaties in Vlissingen-Oost Souburg-Middelburg kunt u zich aanmelden: helpen met een spelletje, een praatje, tafel dekken, koffie zetten enz.

Dag: Dag en tijd in overleg. Ook mogelijkheden op zaterdag/zondag.

 

Bewegen

Voor een ieder is bewegen goed en daarom starten we met nieuwe bewegingsactiviteiten. U kunt daarbij helpen.

- Wandelgroep op woensdagmiddag.

- Vrijwilligers kunnen zich weer melden om mee te helpen bij het rollator-rolstoeldansen, de vrolijke dansochtend waarbij onze bewoners zo genieten. 

 

Fotografie

Op woensdag- en donderdagochtend komen cursisten samen bij de fotoclub. Vrijwilligers worden gevraagd om te assisteren. 

 

Ontspanning

Voor diverse activiteiten kunt u nog opgeven om te ondersteunen. Bijvoorbeeld sjoelen op maandagochtend, bewonerskoor op maandagmiddag, mannenclub op vrijdagmiddag.

  

Bezoek

Er zijn diverse aanvragen voor een wekelijks bezoekje. Even een praatje maken of een luisterend oor bieden, samen een bakje koffie drinken, even naar buiten om te wandelen. Dag en tijd spreken we in onderling overleg af.

 

Kantoor

Wilt u een ochtend of middag kantoorwerk doen? Voor licht administratieve ondersteuning kunt u zich aanmelden.

 

Gouwe Tuyn woonzorgcentrum - Oost Souburg

 

Restaurant

Hiervoor zoeken we enthousiaste vrijwilligers die de warme maaltijd willen begeleiden, de tafels gezellig dekken, eten serveren enz. U zorgt daarbij voor een ontspannen en gastvrije sfeer, zodat onze bewoners een fijne middagmaaltijd beleven.  

Dag: zaterdag en/of zondag tussen 10.45-13.15 uur. 

 

Scheldehof woonzorgcentrum - Vlissingen

 

Restaurant

In het restaurant van Scheldehof verzorgen we ontbijt-lunch-diner. Vrijwilligers zijn onmisbaar bij deze maaltijden, want ze helpen o.a. bij het opdekken en afruimen, serveren en zorgen voor een gezellige, ontspannen sfeer. 

Dag: in overleg en volgens rooster. 

 

Woningvrijwilliger

Wilt u een ochtend komen helpen? Met de bewoners maakt u een praatje, vouwt u samen de was op, maakt u een wandeling of speelt u een spelletje, enz.

Dag: in onderling overleg.

 

Spelletjes

Elke week hebben we een gezellige spelletjesmiddag met o.a. sjoelen, rummikub enz. Vrijwilligers zorgen dat alles in goede banen wordt geleid.

Dag: donderdagmiddag. 

  

de Zoute Viever zorgcentrum- Oost Souburg

Avond

We kunnen hierbij ondersteuning van een vrijwilliger goed gebruiken, want er is elke avond een andere activiteit.

Dag: donderdagavond.

 

het Getij woonzorgcentrum - Middelburg

 

Dagbesteding

Wilt u ons komen ondersteunen bij de dagbesteding? U kunt helpen bij een activiteit, wandelen, koffie/thee verzorgen, boodschappen doen enz.

Dag: dinsdagmiddag, donderdagmiddag, vrijdagmiddag. Ook mogelijkheden om in te vallen op wisselende dagen.

 

Gym

We willen graag een gymactiviteit opstarten en we kijken ernaar uit om dit samen met een enthousiaste vrijwilliger te doen.

Dag: in overleg.

 

Willibrord verpleeghuis - Middelburg

  

Winkel

Voor onze winkel zijn nieuwe vrijwilligers nodig. U kunt met onze kassa overweg en u zorgt voor alle bij een winkel behorende werkzaamheden. 

Dag: donderdag/zaterdag van 10.00-12.00 uur.

 

Algemeen

Als vrijwilliger kunt u de bewoners helpen bij spelletjes, (voor)lezen, wandelen, samen de was opvouwen, enz. Ook kunt u ons helpen bij de avondmaaltijd en aansluitend iets leuks doen met de bewoners. Werktijden bespreken we in overleg.

Dag: in overleg.

 

Ontspanning

Over de gehele maand zijn er diverse activiteiten zoals bingo, muziek, gymnastiek, yoga,  een (creatief) spel, wandelen, bloemschikken enz.  Dit zijn gezamenlijke activiteiten met meerdere vrijwilligers, maar ook hierbij kunnen we nog extra handen gebruiken. Ook voor het verder ontwikkelen van ons activiteiten aanbod zijn vrijwilligers van harte welkom.

Dag: diverse mogelijkheden.

 

Duo-fiets

We zijn op zoek naar vrijwilligers die er met cliënten op de duofiets op uit willen gaan. Bij deze fiets zit u naast elkaar. De fiets heeft trapondersteuning.

Dag: in overleg.

 

Wandelclub

Wekelijks wandelen we met bewoners een rondje door de stad, bolwerken. langs de boten en singels. Wie wil zich bij de wandelclub aansluiten?

Dag; maandagochtend

 

Muzikanten

Vrijwillige muzikanten gevraagd om af en toe wat liedjes te spelen/zingen voor onze verpleeghuisbewoners. Ook voor een klein muzikaal intermezzo in onze Brasserie tijdens de koffie-uurtjes zijn vrijwilligers heel welkom (vleugel/piano aanwezig).

Dag: in overleg.

 

Theo van Doesburg woonzorgcentrum - Vlissingen

 

Restaurant

We hebben nog helpende handen nodig bij de middagmaaltijd voor onze bewoners.

Dag: zaterdag en/of zondag