Samen op stap met de bus

Woont u zelfstandig en komt u, om welke reden dan ook, minder de deur uit dan u eigenlijk zou willen? De Samen op stap bus haalt u thuis op in de gemeenten Middelburg en Vlissingen om samen op stap te gaan. 

 
Een team van gemotiveerde vrijwilligers begeleidt en brengt u samen met andere ouderen naar bijvoorbeeld open tuinen, de kust, musea, tuincentra, markten en de leukste plekken om te lunchen. U wordt thuis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. 

 

Benieuwd naar alle uitjes die de komende tijd op de agenda staan? Ze staan voor u op een rij in het programmaboekje. U kunt zich opgeven voor uitjes via telefoonnummer 0118 - 448 329 (opgeven  op maandag-,woensdag- en vrijdagmorgen van 9.00 uur tot 12.00 uur) of stuur een e-mail naar samenopstapbus AT wvozorg DOT nl

 

 

Samen boodschappen doen?

U kunt op maandag-, donderdag-, of vrijdagmiddag met de Samen op stap bus boodschappen doen. U wordt thuis opgehaald en na afloop weer thuisgebracht. Een vrijwilliger begeleidt u. Iemand die u een arm geeft of de boodschappen voor u draagt.

 

Meer weten?

U kunt op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur contact met ons opnemen via telefoonnummer 0118 - 448 329 of stuur een e-mail naar samenopstapbus AT wvozorg DOT nl.