Woonzorgcentrum De Schutterij

Woonzorgcentrum De Schutterij ligt in het centrum van Vlissingen. Vanaf het balkon of in het grand café heeft u uitzicht op de levendigheid van de stad. Zo kunt u genieten van een levendige sfeer in hartje Vlissingen vanuit uw eigen woning.

 

Wonen in De Schutterij
De Schutterij telt 98 galerijwoningen van verschillende grootte. Een appartement bestaat uit:

  • een woonkamer;
  • een open keuken;
  • 2 slaapkamers;
  • een douche met toilet en wastafel;
  • een balkon.

Zes woningen boven de entree hebben een extra slaapkamer. Het merendeel van de woningen is bereikbaar via het centrale trappenhuis met twee liften. Daarnaast zijn er acht woningen bereikbaar via een kleiner trappenhuis met plateaulift. Onder het complex bevinden zich de bergingen en een aantal garages. Alle woningen zijn rolstoeltoegankelijk.

 

Activiteiten
Grand Café De Schutterij biedt naast een gezellig plek voor een bakje koffie ook nog wekelijkse activiteiten aan. Iedere maandagochtend is er de koffieochtend, dinsdag gymnastiek en klaverjas, donderdag koersbal en sjoelen en vrijdag de spelletjesmiddag. Bijna iedere dag is er wat te doen en iedereen is welkom. Naast deze wekelijkse activiteiten zijn er ook nog variërende activiteiten. Als u benieuwd bent naar de activiteiten van de komende weken, dan kunt u een kijkje nemen in de activiteitenkalender.

 

Hoe is de zorg geregeld?
In het woonzorgcentrum woont u zelfstandig met alle privacy die daarbij past. Dagelijks is er een zorgcoördinator aanwezig, die alle zorg- en dienstverlening regelt die u nodig heeft. Of u nu weinig ondersteuning nodig heeft of intensieve zorg, u kunt altijd een beroep doen op de thuiszorg van WVO Zorg. Ook kunt u gebruikmaken van de maaltijdservice aan huis of tussen de middag eten in Grand Café De Schutterij.