Woonzorgcentrum De Schutterij

Woonzorgcentrum De Schutterij ligt in het centrum van Vlissingen. Vanaf het balkon heeft u uitzicht op de levendigheid van de stad. Zo kunt u genieten van een levendige sfeer in hartje Vlissingen vanuit uw eigen woning.

 

Wonen in De Schutterij

De Schutterij telt 98 galerijwoningen van verschillende grootte. Een appartement bestaat uit:

  • een woonkamer;
  • een open keuken;
  • 2 slaapkamers;
  • een douche met toilet en wastafel;
  • een balkon.

Zes woningen boven de entree hebben een extra slaapkamer. Het merendeel van de woningen is bereikbaar via het centrale trappenhuis met twee liften. Daarnaast zijn er acht woningen bereikbaar via een kleiner trappenhuis met plateaulift. Onder het complex bevinden zich de bergingen en een aantal garages. 

 

Hoe is de zorg geregeld?

In het woonzorgcentrum woont u zelfstandig met alle privacy die daarbij past. Dagelijks is er een wijkverpleegkundige of verpleegkundige aanwezig, die alle zorg- en dienstverlening regelt die u nodig heeft. Of u nu weinig ondersteuning nodig heeft of intensieve zorg, u kunt altijd een beroep doen op de thuiszorg van WVO Zorg. Ook kunt u gebruikmaken van de maaltijdservice aan huis.

 

Activiteiten

Midden in de stad, op loopafstand van de Schutterij vindt u het woonzorgcentrum Scheldehof. Uiteraard kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Scheldehof. Bijvoorbeeld een hapje eten in De Brasserie, naar de film of naar een optreden.