Specialistische verpleging thuis

Uw eigen huis is de fijnste plek om te wonen. Het is een plek met veel mooie herinneringen waar u graag zo lang mogelijk wilt blijven. Na een operatie of door ziekte kan het echter moeilijk worden om helemaal zelfstandig te blijven leven. Bijvoorbeeld omdat u, tijdelijk of voor langere periode, specifieke verpleging nodig heeft. Gecompliceerde wondverzorging of sondevoeding bijvoorbeeld. In dat geval kan ons team specialistische verpleging thuis (SVT) u thuis verplegen en onder­steunen.

 

Gespecialiseerde verpleging

 

Het team is onderdeel van de thuiszorg en bestaat uit professionele verpleegkundigen. Zij hebben veel ervaring met het uitvoeren van specialistische medische handelingen. Infuustherapie bijvoorbeeld. Maar ook pijnbestrijding of stomazorg.

 

Intensief contact

Het team heeft intensief contact met u en uw familie. Maar ook met de wijkverpleging, uw huisarts, apotheek en welzijnsorganisaties in de regio. De medewerkers van het team hebben ook korte lijnen met interne specialisten op het gebied van palliatieve zorg, revalidatie en tijdelijke opname. De specifieke zorg die u nodig heeft, kan op deze manier dus altijd snel voor u gerealiseerd worden.

 

Persoonlijk behandelplan

 

Samen met één van onze medewerkers gaat u vooraf in gesprek over de precieze zorgverlening. Op basis van uw persoonlijke behoeften en onze kennis en ervaring worden afspraken gemaakt over de zorg. Samen kijken we hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Waarin uw familie eventueel kan ondersteunen. En welke specifieke verpleging u nodig heeft. Op basis daarvan wordt een behandelplan opgesteld, om te zorgen dat u precies de zorg krijgt die u nodig heeft.

 

Kosten

 

De kosten voor gespecialiseerde verpleging aan huis, zijn afhankelijk van de hoogte van uw zorgindicatie. Onze medewerkers kunnen u meer informatie geven over de kosten die in uw specifieke situatie gelden.

 

Meer weten?

 

Wilt u meer informatie over ons SVT team? Neem dan gerust contact op met WVO Zorg, via telefoonnummer 0118 – 448 448, of stuur een e-mail naar info AT wvozorg DOT nl. Wij helpen u graag.