Thuisbegeleiding

Soms zit het allemaal even niet mee en maakt u een moeilijke tijd door. Denk aan een dementerende partner, een moeilijke puber, financiële problemen, het overzicht over het huishouden kwijt zijn, sociaal isolement of andere problemen waarvoor u geen oplossing meer ziet. Thuisbegeleiding kan u helpen om weer grip op uw leven te krijgen.

Wat doet een thuisbegeleider

Onze thuisbegeleider komt bij u thuis. Samen met u zoeken we naar de meest praktische en doelgerichte manier om uw problemen te verminderen. Bijvoorbeeld door daadwerkelijk de administratie weer aan te pakken, structuur in het huishouden te brengen, ondersteuning bij de opvoeding te geven of u te helpen om (opnieuw) sociale contacten te leggen. Onze thuisbegeleider neemt het niet van u over maar helpt u om weer grip op uw leven te krijgen. Waar nodig is er nauw contact met uw naasten en andere hulpverleners en betrokkenen. 

Thuisbegeleiding aanvragen

U kunt op verschillende manieren thuisbegeleiding aanvragen. Via de Wet Maatschappelijke Ondersteuning: u kunt bij het Wmo-loket van uw gemeente een beschikking aanvragen. Maar ook vanuit de Wet Langdurige Zorg (Wlz) is het mogelijk om thuisbegeleiding aan te vragen.

Thuisbegeleiding Niet Aangeboren Hersenletsel

Wij bieden ook speciale thuisbegeleiding bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

  

Meer weten? 
Hebt u vragen over de thuisbegeleiding? Neem dan gerust contact op met ons via (0118) 448 448.