Logopedie

Het is mogelijk om bij WVO Zorg logopedie aan te vragen. Logopedie is een therapie die u kan helpen als u problemen heeft met uw ademhaling, stem, spraak, taal, gehoor of slikken.

 

Door ziekte, een ongeluk, ouderdom of stress en angst kunnen hier problemen bij ontstaan. Bijvoorbeeld moeite om een gesprek te voeren, last van benauwdheid of moeite hebben om een maaltijd te eten zonder te verslikken.

 

Specialisaties logopedie

De logopedisten van WVO Zorg zijn gespecialiseerd in onder andere neurorevalidatie, slikstoornissen (dysfagie), afasietherapie, adem-stemtherapie, COPD/astma, ziekte van Parkinson, behandeling na strottenhoofdverwijdering (laryngectomie) en logopedie bij kanker in het het hoofd-halsgebied.

 

Door samenwerking met de thuiszorg, ergotherapie en fysiotherapie van WVO Zorg proberen wij u de best mogelijke zorg te geven. Voor logopedie is een verwijzing van uw arts of specialist nodig.

 

Meer weten of een afspraak maken?

Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u tussen 08.30 - 09.00 uur / 11.00 - 12.30 uur en tussen 14.30 - 15.30 uur contact met onze doktersassistenten opnemen via 0118 - 448 320 of per mail: logopedie@wvozorg.nl. Afspraken zijn in te plannen voor maandag t/m vrijdag tussen 9.00 - 16.30 uur. Het praktijkadres is Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen.

 

Afspraak afzeggen

Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Dit kan telefonisch via (0118) 448 320. Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen.