Fysiotherapie

Door ziekte, over-/onderbelasting, een ongeluk of ouderdom kunt u klachten met bewegen krijgen. Bewegen kan bijvoorbeeld moeilijker gaan, pijnlijk zijn of misschien heeft u last van krachtvermindering. Onze fysiotherapeuten kunnen u helpen bij deze klachten en samen met u kijken wat de beste manier is om van de klachten af te komen of hoe om te gaan met eventuele beperkingen.

 

Specialisaties fysiotherapie

Naast algemene fysiotherapie zijn de fysiotherapeuten van WVO Zorg gespecialiseerd in: geriatriefysiotherapie, oedeemtherapie, pre-/postoperatieve revalidatie, valpreventie, neurologische klachten, MS, Parkinson, en COPD. De fysiotherapie van WVO Zorg is aangesloten bij de netwerken van MS Nederland en Parkinsonnet.

 

Bij uw eerste afspraak met één van de fysiotherapeuten worden uw klachten aan de hand van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek in kaart gebracht. Hierna stellen we samen met u een behandelplan op. Waar nodig werken wij samen met de ergotherapeuten en thuiszorg van WVO Zorg.

 

De behandelingen zijn in de fysiotherapieruimte in Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen en zo nodig kunnen wij ook bij u thuis langskomen.

 

Afspraak maken

Bij klachten kunt u zonder verwijzing van huisarts of specialist bij ons terecht voor behandeling en/of advies. Uw zorgverzekeraar of onze fysiotherapeuten kunnen u informeren over de vergoeding die u krijgt voor fysiotherapie.

 

Afspraak afzeggen
Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Dit kan telefonisch via (0118) 448 320. Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen.


Meer weten?
Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u tussen 08.30 - 09.00 uur / 11.00 - 12.30 uur en tussen 14.30 - 15.30 uur contact met onze doktersassistenten opnemen via 0118 - 448 320 of via fysio AT wvozorg DOT nl