Dagbesteding

Op een fijne manier de dag doorkomen. Zinvol bezig zijn. Activiteiten ondernemen waar u een glimlach van op uw gezicht krijgt. Dat is voor ieder mens erg waardevol. Maar naarmate u ouder wordt, is dat niet altijd meer zo vanzelfsprekend. WVO Zorg is ervan overtuigd dat ouder worden niet hoeft te betekenen dat het leven stilstaat.

 

Dagbesteding
De dagbesteding van WVO Zorg is er speciaal voor mensen die overdag wat extra steun en begeleiding kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld als u lichamelijk niet meer zo goed uit de voeten kunt. Of als u merkt dat u af en toe vergeetachtig wordt.

U bent één of meerdere dagen per week welkom bij onze dagbesteding. De begeleiding is in handen van ervaren en betrokken medewerkers van WVO Zorg. Voor uw naasten of mantelzorgers is de dagbesteding ook een goede oplossing. Zij hebben dan meer tijd voor zichzelf, in de geruststellende wetenschap dat hun partner of familielid goed verzorgd en begeleid wordt.

Uw dagprogramma
Wat u kunt verwachten van een dagprogramma? Vanaf 10.00 uur bent u welkom bij onze dagbesteding en afhankelijk van uw wensen kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. Vaak vinden deze plaats in groepsverband, zodat er genoeg gelegenheid is om contact met anderen te leggen. Er is van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan schilderen of gymnastiek. En daarnaast is er natuurlijk veel ruimte voor gezelligheid. Zo drinken we samen een kopje koffie of thee. Ook genieten we tussen de middag gezamenlijk van een heerlijke warme maaltijd.


Dagbesteding bij WVO Zorg
Onze dagcentra zijn gevestigd in: