Dagbesteding

Soms kan een dag lang duren, bijvoorbeeld omdat u alleen thuis zit. Of als u door beginnende dementie, ziekte of ouderdom er niet meer makkelijk op uit gaat. Dagbesteding is dan een goede keuze.

 

Dagbesteding
De dagbesteding van WVO Zorg is er speciaal voor mensen die overdag wat extra steun en begeleiding kunnen gebruiken. Voor uw naasten of mantelzorgers is de dagbesteding ook een goede oplossing. Even wat meer tijd voor jezelf met de geruststellende gedachte dat je partner of familielid goed verzorgd en begeleid wordt.

 

Uw dagprogramma
U bent één of meerdere dagen per week welkom bij onze dagbesteding. De begeleiding is in handen van ervaren en betrokken medewerkers van WVO Zorg. Wat u kunt verwachten van een dagprogramma? Vanaf 10.00 uur bent u welkom en afhankelijk van uw wensen kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. Creatief bezig zijn, een spelletje doen of een wandeling maken; het is allemaal mogelijk bij de dagbesteding. En daarnaast is er natuurlijk veel ruimte voor gezelligheid. Met elkaar wat drinken en tussen de middag samen koken en eten. De dagbesteding duurt tot 16.00 uur.

 

Dagbestedingsgroep voor hoogopgeleide ouderen

Elke dinsdag en vrijdag is er in De Schutterij (Vlissingen) een dagbestedingsgroep voor mensen met dementie of cognitieve problemen die hoog opgeleid en/of hoogbegaafd zijn. De activiteiten sluiten goed aan bij de interesses en behoeften van deze bezoekers, bijvoorbeeld met elkaar praten over kunst, cultuur, reizen en politiek of stilstaan bij het nieuws van die week. Het doel van de ontmoetingsplek in De Schutterij is dat de deelnemers een positief zelfbeeld en sociale contacten blijven houden en cognitief uitgedaagd worden.


Dagbesteding bij WVO Zorg
Onze dagcentra zijn gevestigd in: