Alarmering (Telehulp)

Uw eigen huis is de meest vertrouwde plek die er is. Een plek waar u natuurlijk graag wilt blijven wonen, ook als u ouder wordt. Maar het is wel belangrijk dat u zich veilig voelt in uw eigen huis. Alleen dan kunt u vol vertrouwen zelfstandig blijven leven. Telehulp van WVO Zorg biedt in dat geval uitkomst.

Een veilig gevoel
U doet een beroep op onze telehulp-service als er een noodsituatie is en u zelf niet bij de telefoon kunt komen. Bijvoorbeeld als u gevallen bent of als u zich plotseling onwel voelt. Door op de alarmknop te drukken, maakt u onmiddellijk contact met ons alarmsysteem. Onze centrale is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

Hulp die u nodig heeft
Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat u direct de hulp krijgt die u op dat moment nodig heeft. Afhankelijk van de situatie zorgt onze medewerker ervoor dat er een hulpverlener of een bekende bij u langskomt. En als u niet in staat bent om te antwoorden, komt er uiteraard iemand onmiddellijk naar u toe.

Gemak dient de mens
De telehulp-service van WVO Zorg werkt heel simpel. U heeft alleen een vaste telefoonverbinding nodig en wij regelen de rest. U krijgt in uw woning een speciaal toestel met een alarmknop. Omdat het ook kan voorkomen dat u zelf niet bij de telefoon kunt komen, krijgt u ook een ketting met een alarmknop. Alles is binnen een mum van tijd geïnstalleerd. En met één druk op de knop krijgt u de hulp die u nodig heeft.