Zorgcentrum

Ook als zelfstandig wonen niet meer mogelijk is, kunt u terecht bij WVO Zorg. In ons zorgcentrum De Zoute Viever in Oost-Souburg bieden we een fijne woonomgeving voor mensen met (beginnende) dementie of chronische lichamelijke klachten.

Ook hier geldt; de cliënt heeft de regie. In het zorgcentrum verblijft u in een comfortabele woon/slaapkamer die u naar eigen wens kunt inrichten. Zo kunt u uw kamer een vertrouwd en herkenbaar tintje geven door enkele meubels mee te nemen, zoals een stoel, tafel of kast. Een vast team van professionele verzorgenden en verpleegkundigen staat dag en nacht voor u klaar.

 

Prijslijst zorgcentra
In de prijslijst verpleeghuizen en zorgcentra kunt u zien wat u betaalt als u gebruikmaakt van zorg en aanvullende diensten. Bijvoorbeeld wat u betaalt voor tv-huur of het laten wassen van uw kleding. Op deze manier kunt u vooraf bepalen van welke zorg u gebruik wilt maken en wat het kost.

 

Cliëntondersteuning Wet langdurige zorg (Wlz)
Als u recht heeft op langdurige zorg (met een Wlz-indicatie) kunt u hulp krijgen van een cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg. Wilt u meer weten? Bekijk de informatie over cliëntondersteuning Wet langdurige zorg.