Wijkpension

Als u zelfstandig woont, kunt u in een situatie terecht komen waarin u tijdelijk niet voor uzelf kunt zorgen. Bijvoorbeeld als u nog onvoldoende hersteld bent van een ziekenhuisopname. Of wanneer de mantelzorg tijdelijk wegvalt. In die gevallen bent u welkom in één van de wijkpensions van WVO Zorg.

Speciaal voor dit soort situaties hebben wij kamers beschikbaar, waar u voor maximaal dertien weken kunt verblijven (op basis van beschikbaarheid). In het wijkpension staat een team van professionals 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Aan het verblijf in het wijkpension zijn kosten verbonden. De kosten voor uw verblijf zijn € 41,20 per dag (inclusief maaltijden). In enkele gevallen vergoedt de verzekeraar het verblijf.

Gastvrijheid voorop
U verblijft in alle rust, in een prettige en gemoedelijke ambiance. Tijdens uw verblijf beschikt u over een gemeubileerde, comfortabele kamer met een hoog-laagbed, televisie en een eigen douche met toilet.

Terug naar huis
Ons team van professionals gaat samen met u ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk weer naar uw eigen huis kunt. Want er is immers nergens zo’n fijne plek als thuis. Eenmaal thuis kunt u, als u dat wilt, dus ook nog rekenen op onze zorg. De thuiszorg van WVO Zorg begeleidt u graag, zodat u snel weer vol vertrouwen zelfstandig kunt wonen.

Voor onze wijkpensions bent u welkom in: