Verpleeghuizen

Een veilige woonomgeving waar zorg dag en nacht voor u klaar staat. In onze verpleeghuizen bieden wij zorg aan mensen met dementie en mensen met lichamelijke klachten.

Onze verpleeghuizen zijn kleinschalig opgezet en beschikken over woningen met 6 tot 8 bewoners. Iedere bewoner heeft een eigen zitslaapkamer. Daarnaast beschikt de woning over een gezamenlijke ruime woonkamer met open keuken. De sfeer is huiselijk.

Alle woningen hebben vaste medewerkers die de bewoners goed kennen. Samen de maaltijd bereiden, huishoudelijke bezigheden en ontspanningsactiviteiten zijn onderdeel van de dagelijkse gang van zaken.

Verspreid over Vlissingen en Middelburg hebben wij 5 verpleeghuizen:

 

Prijslijst verpleeghuizen
In de prijslijst verpleeghuizen en zorgcentra kunt u zien wat u betaalt als u gebruikmaakt van zorg en aanvullende diensten. Bijvoorbeeld wat u betaalt voor tv-huur of het laten wassen van uw kleding. Op deze manier kunt u vooraf bepalen van welke zorg u gebruik wilt maken en wat het kost.

 

Cliëntondersteuning Wet langdurige zorg (Wlz)
Als u recht heeft op langdurige zorg (met een Wlz-indicatie) kunt u hulp krijgen van een cliëntondersteuner. Hij of zij ondersteunt u of uw naaste met al uw vragen rondom het regelen en de uitvoering van langdurige zorg. Wilt u meer weten? Bekijk de informatie over cliëntondersteuning Wet langdurige zorg.