Hospice

Wat als u te horen krijgt dat het einde van uw leven nadert en u niet thuis kunt blijven wonen? Dan kunnen wij u helpen vanuit ons Hospice Ter Reede in Vlissingen. Er komt ongetwijfeld veel op u af en er zijn veel dingen onzeker. Het is dan fijn om te weten dat u bij ons een eigen plek kunt vinden. Een veilige haven.

 

Dit kan ook zeker een tijd zijn waarin u nog even met iemand wilt praten. Waarin u samen wilt lachen of huilen… Bij ons is daarvoor alle ruimte, privacy en tijd. Het is ook fijn om te weten dat onze medewerkers klaarstaan om voor u te zorgen, om pijn te helpen bestrijden en u met alles te ondersteunen. Hospice Ter Reede is een van de hospices in Nederland met het Prezo-keurmerk (PREstaties in de Zorg).

 

Nieuw hospice 

Hospice Ter Reede is een geheel nieuw gebouwd hospice en is eind 2021 in gebruik genomen. Een hospice waar u en uw familie en geliefden alle ruimte hebben. Alle informatie over hospice Ter Reede vindt u op hospicevlissingen.nl. Bekijk de foto's om een indruk te krijgen van het interieur en de sfeer van hospice Ter Reede. Of maak een virtuele wandeling door het hospice. 

 

Heeft u vragen of wilt u eens een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met het hospice via 0118 - 448 295. Ook via hospicevlissingen.nl kunt u afspreken om een kijkje te komen nemen.

 

Nieuw hospice

Om het verblijf in het hospice zo prettig mogelijk te maken, is er de ‘Stichting vrienden hospice WVO Zorg’. De stichting ondersteunt het hospice in financiële en materiële zin. Bijvoorbeeld door projecten en wensen te realiseren waar in de praktijk behoefte aan zijn bij gasten, naasten, medewerkers of vrijwilligers. Zo helpen we met elkaar om zoveel mogelijk een thuissituatie te creëren. Een plek waar warmte, liefdevolle zorg en begeleiding is.

 

U kunt de stichting ondersteunen door zelf vriend te worden van het hospice van WVO Zorg. Want liefdevolle zorg verdient uw steun! Meer informatie over de stichting vindt u op de website www.vriendenhospicewvozorg.nl.