Vrijwilliger worden in Hospice Ter Reede?

In het Hospice Ter Reede wordt zorg geboden aan mensen in hun laatste levensfase. De vrijwilligers werken hier intensief samen met het verpleegkundig team om de zorg aan cliënten te optimaliseren. Zij werken zij-aan-zij en ieder vanuit de eigen expertise. Door deze samenwerking wordt de kwaliteit van zorg nog beter gewaarborgd. De vrijwilligers in het hospice vallen onder de verantwoordelijkeheid van Manteling.

 

Vrijwilligers geven aandacht en besteden extra tijd en zorg aan de cliënten en aan hun mantelzorgers. Vrijwilligers bieden soms ook ondersteunende zorg aan het bed. Zij doen dat altijd samen met de verpleegkundige of verzorgende.

 

De vrijwilligers in het hospice bieden zorg op alle dagen van de week, dus ook in de weekenden en op feestdagen. Zij werken dagelijks in drie diensten volgens een rooster. Er is een ochtenddienst (9.00 uur tot 13.00 uur), een middagdienst (van 12.45 tot 16.15 uur) en een avonddienst (van 16.00 tot 20.00 uur). ’s Nachts worden geen vrijwilligers ingezet.

 

Ben jij betrokken, sociaal, zorgzaam, betrouwbaar en integer? Kunt je goed luisteren en omgaan met verdriet en pijn van de cliënten en hun naasten? Bent je beschikbaar voor minimaal één dagdeel per week en voor minimaal een jaar?

 

Dan ben je van harte welkom om te reageren op deze vacature.

 

Neem contact op met Marcella de Vlieger van Manteling via info AT mantelingwalcheren DOT nl of bel (0118) 553 530.