Vrijwilliger worden in Hospice Ter Reede?

In het Hospice Ter Reede wordt zorg geboden aan mensen in hun laatste levensfase. Het verpleegkundige team werkt hier samen met vrijwilligers om de zorg aan de clienten te optimaliseren. Zij werken zij-aan-zij en ieder vanuit de eigen expertise. Met de inzet van een vrijwilliger wordt de kwaliteit van zorg nog beter gewaarborgd.

 

Vrijwilligers geven aandacht en besteden extra tijd en zorg aan de cliënten en aan hun mantelzorgers. Vrijwilligers bieden soms ook ondersteunende zorg (samen met de verpleegkundige of verzorgende) aan het bed.

 

De vrijwilligers in het hospice bieden zorg op alle dagen van de week, dus ook in de weekenden en op feestdagen. Zij werken in 2 diensten volgens een rooster. Er is een ochtenddienst (9.00 uur tot 13.00 uur) en een avonddienst (16.00 tot 20.00 uur). ’s Nachts worden geen vrijwilligers ingezet.

 

Bent u betrokken, sociaal, zorgzaam, betrouwbaar en integer? Kunt u goed luisteren en omgaan met verdriet en pijn van de cliënten en hun naasten? Bent u beschikbaar voor minimaal 1 dagdeel per week en voor minimaal een jaar?

 

Dan bent u van harte welkom om te reageren op deze vacature.

 

Neem contact op met Annelies Eefting van Manteling via info@mantelingwalcheren.nl of bel (0118) 553 530 of met de vrijwilligerscoördinator van WVO Zorg, Annelies Ros, via vrijwilligerswerk AT wvozorg DOT nl of bel (0118) 448 448.