Banner website

Kermisfeest in Ter Reede - komt u ook?

Op donderdag 20 en vrijdag 21 juli organiseren we een gezellige kermis. Op deze dag bent u van harte welkom om gezellig een kijkje te komen nemen. U kunt deelnemen aan allerlei activiteiten en spellen, genieten van optredens en lekker wat eten halen bij de foodtrucks.

Wat is er deze twee dagen allemaal te doen?

Tussen 11.00 uur en 17.00 uur staat de binnentuin vol met leuke activiteiten. Denk hierbij aan een rad van fortuin, ballen gooien, kop van jut en er is zelfs een heuse schiettent. Er is ook een draaimolen voor de kleintjes. Ook staan er meerdere foodtrucks waaronder een oliebollenkraam, een frietkraam, een poffertjeskraam, een ijscokar en een suikerspinnenkraam. We richten de binnentuin feestelijk in en onder het genot van een drankje is er voor muziek en optredens gezorgd. Tussen 10.30 en 12.30 uur speelt er een draaiorgel. Op donderdag speelt ‘Canti Vacanti’ tussen 14.00 en 16.00 uur en op vrijdag treedt ‘Troubadour Verhoeven’ op tussen 14.00 en 16.00 uur.

Consumptiemunten

De toegang tot de kermis is gratis en ook de spellen en activiteiten zijn gratis. Wilt u wat lekkers kopen bij een van de foodtrucks? Dan kunt u consumptiemunten kopen bij de kassa en deze uitgeven bij de foodtrucks.

Komt u ook?

Kies een dag uit die goed uitkomt of kom gezellig op allebei de dagen. We hopen er samen met u een heel gezellig kermisfeest van te maken

  • Waar: Binnentuin van Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen

  • Wanneer: 20 en 21 juli

  • Tijd: 11.00 - 17.00 uur


Nieuws