Banner visual zonder tekst

WVO Zorg en Zorgstroom gaan samen verder

Goed nieuws! Wij hebben een volgende stap in de samenvoeging van WVO Zorg en Zorgstroom gezet. Sinds 14 december is Zorgstroom juridisch samengevoegd met WVO Zorg. Op deze pagina vertellen we u meer over de juridische fusie en wat dit voor u betekent. Weet dat u op ons kunt blijven rekenen. Onze zorg- en dienstverlening verandert op dit moment niet. En gaat er iets veranderen? Dan hoort u natuurlijk op tijd van ons.

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op. Stuur een e-mail of bel ons via het gebruikelijke nummer. Wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

WVO Zorg en Zorgstroom fuseren met elkaar om samen goede ouderenzorg te blijven bieden op Walcheren. Beide organisaties hebben dezelfde visie op ouderenzorg en het vertrouwen dat de zorgorganisaties samen sterker staan... Lees hier verder.

Een fusie is een samenvoeging van twee of meer bedrijven. In dit geval gaat het om WVO Zorg met Zorgstroom.

Nee, onze zorg- en dienstverlening blijft hetzelfde. Samen staan we sterker. Een grotere organisatie biedt meer kansen voor medewerkers en er komt meer ruimte voor specialisaties en innovaties. Dat maakt onze positie op de arbeidsmarkt sterker en komt de zorg voor cliënten ten goede.

U kunt contact opnemen met uw contactpersoon (contactverzorgende, wijkverpleegkundige, teamleider etc.) via het gebruikelijke e-mailadres of telefoonnummer. Ook de algemene contactgegevens wijzigen voorlopig niet.

WVO Zorg: 0118 – 448 448 of info@wvozorg.nl

Zorgstroom: 0118 – 684 000 of info@zorgstroom.nl

Op 14 december verandert er voor u als cliënt niets. U of uw naaste blijft zorg ontvangen zoals u dat gewend bent. In de komende periode bouwen we gezamenlijk aan de nieuwe organisatie. Als er in de toekomst veranderingen zijn, dan informeren we daar op tijd over.

Nog niet. We vinden het belangrijk om samen te bouwen aan onze nieuwe organisatie en daar de tijd voor te nemen. We verwachten aan het begin van het tweede kwartaal in 2024 met een nieuwe naam naar buiten te treden. Tot die tijd blijven we de namen WVO Zorg en Zorgstroom gebruiken.

Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen. U kunt ook nog gebruik maken van het postadres van Zorgstroom.