WVO Voordeelpas

 • Beautysalon Elly van Popta

  Schoonheidsspecialiste Elly van Popta is met haar beautysalon gevestigd op de begane grond in Ter Reede, naast de kapsalon. U kunt bij haar terecht voor een complete schoonheidsbehandeling. Ze gebruikt Dermalogica of Nouvital produkten

   

  Uw korting

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u een gratis huidanalyse en 10% kennismakingskorting op een huidverzorgende gezichtsbehandeling. 

                       

  U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. Vredehoflaan 370, Vlissingen | Beautysalon Elly van Popta I Telefoon 06 – 53446555 I  elisabeth15 AT mac DOT com

 • MOOI Vlissingen

   

  MOOI Vlissingen
  MOOI? DAT BENT UZELF!


  MOOI Parfumerie is de specialist in huidverzorging, make-up en parfums. U vindt bij ons onder andere merken zoals Chanel, Dior,  Clinique, Estée Lauder, Clarins en Lancôme, maar ook Rituals en Pink Gellac. Op zoek naar een cadeau voor uzelf of iemand anders, bij MOOI slaagt u altijd! Meer weten over uw perfecte huidverzorgingsroutine of welke make-up kleuren u nóg mooier maken, neem dan eens deel aan een inspirerende Beautyschool. Tot snel!

   

  Uw korting
  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 25% korting op het hele assortiment met uitzondering op RITUALS en Narciso Rodriquez. Korting geldt niet op korting en voordeligste korting geldt. 

   

  Lange Zelke 28, Vlissingen | Telefoon 0118 – 856014 | www.mooivlissingen.nl

Terug naar alle categorieën