WVO Voordeelpas

 • AMZ Borssele Touringcarbedrijf

  AMZ Borssele verzorgt al sinds 1923 touringcarvervoer in Zeeland. Door onze ruime ervaring, deskundige chauffeurs en kwalitatief goede touringcars, kunt u bij ons rekenen op een eersteklas uitstapje als u meegaat met een van onze dagtochten of meerdaagse reizen. Een bekend fenomeen zijn inmiddels onze ‘Verrassingsreizen’. Het zijn compleet verzorgde dagjes uit inclusief koffiestop, lunch en diner en worden aangeboden in de lente- en zomermaanden.  ’s Winters bezoeken we diverse kerstmarkten, maar ook Londen of Parijs. Het programma is elk jaar een beetje anders. Wij houden u op de hoogte van ons actuele aanbod via onze website, flyers en advertenties in De Faam.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 5% korting op uw reservering (ook voor meerdere personen). Bij bepaalde reizen is de korting niet van toepassing op entreebewijzen of hotelkosten. Wij verzoeken u na uw reservering (telefonisch óf via onze website) even telefonisch contact op te nemen om uw korting te activeren.


  Quistenburg 8, Borssele, 4454 PZ | 0113 - 351 551 | reserveren@amz.nl | www.amz.nl


 • Bevrijdingsmuseum Zeeland

  Het Bevrijdingsmuseum met daarbij het bijbehorende 3 hectare grote Bevrijdingspark toont de bewogen geschiedenis van Zeeland tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Slag om de Schelde, met als doel de Atlantikwall te doorbreken en de aanvoerlijn naar de havens van Antwerpen vrij te maken, neemt een prominente plaats in. Na 85 dagen van intensieve strijd, kan het eerste schip de Westerschelde opvaren. Daarmee komt het vastgelopen geallieerde offensief in beweging en is het einde van de Tweede Wereldoorlog in zicht.

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas krijgen volwassenen €1,- korting op een toegangskaartje.

  Tickets zijn te boeken via : www.bevrijdingsmuseumzeeland.nl

 • CineCity

  Bioscoop en filmtheater in Vlissingen en Terneuzen


  De mooiste filmervaring beleef je bij CineCity Vlissingen, Terneuzen en het Vlissings FilmTheater. Met een ruim aanbod in zowel commerciële- als filmhuisfilms is er voor iedereen wat wils. Maak je bioscoopervaring compleet met een bezoek aan het CineCafé waar je kunt genieten van een borrel, romantisch diner of een snelle hap.

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van uw WVO Voordeelpas pas ontvangt u € 1,- korting op uw bioscoopkaartje (maximaal 1 per voordeelpas, per voorstelling) op reguliere bioscoopvoorstellingen, dus niet op bijvoorbeeld de LadiesNight en Film by the Sea (door het jaar). Uitgezonderd andere kortingsacties.

  Spuikomweg 1, 4381 LZ Vlissingen | 0900 - 2463 248 | www.cinecity.nl • Klok'uus

  Tussen de boomgaarden en het Poelbos vind je Klok’uus, vlakbij Goes. Binnenwaaien met de kinderen, een gelegenheid vieren of een activiteit op maat: het kan hier allemaal. Klok'uus beschikt over een ruim aanbod aan binnen- en buiten spelen voor kleine en grotere kids. Voor volwassenen is er volop actie; beleef bijvoorbeeld een leuke dag uit met Lasergame, Boerengolf of Arrow Play.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u één gratis kopje koffie. Daarnaast ontvangt u voor kinderen van 2 t/m 12 jaar een korting van € 2,45 op de entreeprijs. U betaalt dan maar € 5,50 in plaats van € 7,95.


  Wissekerkseweg 6, 4458 SH ’s-Heer Arendskerke | 0118-561 306 | info@klokuus.nl | www.klokuus.com


 • ZB | Planbureau en Bibliotheek van Zeeland

  Beleef de Bibliotheek!

   

  Kom naar de Bibliotheek of de Bibliobus en ontdek ons aanbod voor jong en oud! Proef de sfeer en beleef de Bibliotheek van nu. Van Beeldbank tot boeken, van cursussen tot exposities, van kranten(bank) en tijdschriften tot Leescafé, van lezingen en debat tot muziek, van Tabletcafé tot Zeeland Paviljoen. En nog veel meer! Ontmoet elkaar in de ZB.

   

  Lid worden

  Met een Bibliotheekpas kunt u boeken, e-books, tijdschriften, cd’s, dvd’s, bladmuziek, luisterboeken en nog veel meer gratis lenen! Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid.

   

  Lenen

  Bij ons heb je keuze uit meer dan 1 miljoen titels: boeken, e-books, luisterboeken, dvd’s of cd’s. Via de catalogus op onze website reserveert u gratis.Wij zetten uw aanvraag voor u klaar in een bibliotheek naar keuze en stellen u via een e-mail op de hoogte. Lenen was nog nooit zo gemakkelijk!

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u als nieuw Bibliotheeklid  10,- korting op een Basis- of Sterpas. Daarnaast ontvangt u  2,50 extra korting bij betaling via automatische incasso. Korting is alleen geldig bij nieuw lidmaatschap.

  Kijk op de website van de Bibliotheek in de buurt voor tarieven, nieuws, activiteiten, leestips en online aanvragen en verlengen.

   

  ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland
  Kousteensedijk 7, Middelburg | 0118 654000  

  info@dezb.nl | www.dezb.nl

   

  ZB| Bibliotheek Vlissingen
  Spuikomweg 7, Vlissingen | 0118 – 654120

  vlissingen@dezb.nl | www.bibliotheekvlissingen.nl

Terug naar alle categorieën