WVO Voordeelpas

 • Atelier Damesmode Shop 54

  Vanaf 2020 gaat Shop 54 alleen verder met de verkoop van jeans en pantalons uit de collecties van Anna Montana, Robell en Sensia. Deze jeans en pantalons kunt u ook via de webshop bekijken en bestellen www.shop54.nl

  Ook kunt u altijd telefonisch een afspraak maken om kleding opzicht te laten komen. Zodat u in de eigen omgeving, wanneer het u uitkomt de kleding kunt passen. U kunt in 2021 ook nog steeds bij Shop 54 terecht voor al uw vermaakwerk.


  Uw voordeel

  Wat betreft de overige artikelen gaat Shop 54 door als outlet. Dat wil zeggen dat de andere artikelen verkocht worden met kortingen van 50 tot 75%!

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u op alle aankopen 10% korting (niet geldig voor vermaakwerk)! 

  Graag tot ziens in de winkel!

  Scheldestraat 54, 4381 RV Vlissingen | 0118 - 417 423 of 06-40442687 |
   info AT shop54 DOT nl

 • Boekhandel 't Spui

  Boekhandel ’t Spui in Vlissingen is een intieme, ruim gesorteerde boekhandel met specialisaties in Zeeland- en maritieme boeken en een uitgebreide literatuurafdeling. Ook verkopen wij vinyl en cd’s (die laatste op bestelling), wenskaarten, streekproducten, cadeau-artikelen en mooie schrijfwaren. Margreet, Gerda en Eric hebben alle drie lange ervaring in het boekenvak en adviseren u dan ook graag.

  Margreet zat vorig seizoen in het boekenpanel van DWDD en won in 2017 de prijs van Beste Boekverkoper van Nederland. Wij bezorgen - vaak dezelfde dag nog - gratis aan huis binnen Vlissingen en Oost-Souburg.

  Kortom: wij verwelkomen u graag in onze boekhandel!


  Uw voordeel

  10% korting op alle non-books (cadeauartikelen, schrijfwaren en wenskaarten) op vertoon van uw WVO Voordeelpas.


  Oude Markt 5, 4381 ER Vlissingen | 0118 - 422 170 | info@boekhandelspui.nl | www.boekhandelspui.nl

 • Bomont

  Original brand & lifestyle trends

  Al jarenlang is Bomont hét Zeeuwse modebedrijf met een assortiment van topmerken voor het hele gezin! Bomont biedt een combinatie van hoogwaardige fashion en lifestyle artikelen. Bent u op zoek naar een nieuwe outfit? Bezoek dan één van onze winkels, laat uzelf inspireren, adviseren en ervaar de Bomont-beleving of shop online via www.bomont.nl. Onze filialen zijn gevestigd in: Domburg, Goes, Renesse, Middelburg, Terneuzen, Zoutelande, Etten-Leur, Kamperland, Sluis, Hellevoetsluis en Roosendaal.

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u € 5,- korting* bij besteding van minimaal € 50,-.

  * Niet geldig in combinatie met andere lopende acties, op afgeprijsde artikelen, merken kunnen uitgesloten zijn. Korting is maar één keer per pas geldig.

 • Harm's Rijwielcentrale

  Harm’s RijwielCentrale is opgericht op 29 januari 1938 door toenmalige eigenaar dhr. M van Wezel, onder de naam “de Rijwiel Centrale”. Later is de zaak overgenomen door zijn zoon Hennie van Wezel.

  Sinds 2 januari 1988 ben ik, Harm van Limbergen, eigenaar van Harm’s RijwielCentrale te Koudekerkseweg 51-53 in Vlissingen. Wij zijn leverancier van fietsen, onderdelen en accessoires aan WVO Zorg.

   

  Uw voordeel

  Als houder van de WVO Voordeelpas krijgt u 15% korting op onderdelen en accessoires.

 • MOOI Vlissingen

  MOOI? DAT BENT UZELF!


  MOOI Parfumerie is de specialist in huidverzorging, make-up en parfums. U vindt bij ons onder andere merken zoals Chanel, Dior, Clinique, Estée Lauder, Clarins en Lancôme, maar ook Rituals en Pink Gellac. Op zoek naar een cadeau voor uzelf of iemand anders, bij MOOI slaagt u altijd! Meer weten over uw perfecte huidverzorgingsroutine of welke make-up kleuren u nóg mooier

  maken, neem dan eens deel aan een inspirerende Beautyschool. Tot snel!


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 25% korting op het gehele assortiment met uitzondering op RITUALS en de exclusieve merken. Korting geldt niet op reeds gegeven korting en de voordeligste korting geldt. 


  Lange Zelke 28, 4381 GA Vlissingen | 0118 - 856 014 | www.mooivlissingen.nl


 • Piet Voskamp Fietsspecialist

  Ruim 900 m2 fietsplezier in Middelburg

   

  Fietsspecialist Piet Voskamp is al jaren een vertrouwd adres voor de Zeeuwse fietser. Ons pand aan de Stationsstraat 52 in Middelburg staat vol schitterende fietsen en producten op fietsgebied. Wij ontvangen u graag in onze showroom!

   

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u de volgende voordelen:
  -
  gratis koffie
  - gratis ophalen en bezorgen van de fiets
  - altijd een leenfiets
  - 10% korting op fietstassen


  Stationsstraat 52, 4331 JB Middelburg | 0118 - 613 187 | info@pietvoskamp.nl
  www.pietvoskamp.nl


   

 • Sjakie's Zeeuwse cadeauwinkel

  Wat als… u met ieder cadeautje dat u weggeeft ook iemand anders kunt helpen? Stichting Willie Wonka villa is onderdeel van Chocolate Lovers en opgericht door tien vrienden, die allen in korte tijd een hoop narigheid meemaakten en dit verdriet wilden ombuigen in kracht. Ze begonnen een stichting die chocoladeproducten maakt vanuit en voor liefdadigheid. Want chocolade maakt gelukkig, maar is ook breekbaar. Net zoals het leven zelf.
  Chocolate Lovers groeide uit tot een heuse organisatie met op dit moment 3 locaties in Middelburg waar 60  vrijwilligers zich iedere dag inzetten om de leukste cadeautjes te maken en verkopen. Op deze manier kunnen zij geld inzamelen om een vakantie villa te bouwen voor gezinnen met langdurig zieke /meervoudig gehandicapte kinderen

   

  Uw voordeel

  U ontvangt 10% korting op de aankoop van cadeautjes; niet geldig in combinatie met andere lopende acties en kortingen en uitsluitend te gebruiken in de winkel aan de Langeviele 65 in Middelburg.

   

  Langeviele 65, Middelburg |Telefoon 0118 – 567 632 | www.williewonkavilla.nl  

 • Van Ter Meij Ondermode

  Door de corona maatregelen kunnen wij u helaas voorlopig niet meer bezoeken, dat is erg jammer. Maar natuurlijk kunt u wel van onderstaande diensten gebruik maken om uw vertrouwde producten  bij ons te bestellen. Bel met de bestellijn en geef uw bestelling door, deze wordt dan netjes verpakt en per brievenbus post verstuurd.

   

  webwinkel

  Bezoek onze webwinkel www.vtm-ondermode.nl

  Hier kunt u in alle gemak onze artikel bekijken en bestellen. Vind u het bestellen moeilijk wilt advies of kunt u het niet vinden bel gerust met de bestellijn: 020-6332149

   

  020 – 63 32 149 | info@vtm-ondermode.nl | www.vtm-ondermode.nl

Terug naar alle categorieën