WVO Voordeelpas

 • AMZ Borssele Touringcarbedrijf

  AMZ Borssele verzorgt al sinds 1923 touringcarvervoer in Zeeland. Door onze ruime ervaring, deskundige chauffeurs en kwalitatief goede touringcars, kunt u bij ons rekenen op een eersteklas uitstapje als u meegaat met een van onze dagtochten of meerdaagse reizen. Een bekend fenomeen zijn inmiddels onze ‘Verrassingsreizen’. Het zijn compleet verzorgde dagjes uit inclusief koffiestop, lunch en diner en worden aangeboden in de lente- en zomermaanden.  ’s Winters bezoeken we diverse kerstmarkten, maar ook Londen of Parijs. Het programma is elk jaar een beetje anders. Wij houden u op de hoogte van ons actuele aanbod via onze website, flyers en advertenties in De Faam.

   

  Uw korting

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 5% korting op uw reservering (ook voor meerdere personen). Bij bepaalde reizen is de korting niet van toepassing op entreebewijzen of hotelkosten. Wij verzoeken u na uw reservering (telefonisch óf via onze website) even telefonisch contact op te nemen om uw korting te activeren.

   

  Quistenburg 8, Borssele | Telefoon 0113 – 351 551 | reserveren AT amz DOT nl

  www.amz.nl

 • Cine City

   Bioscoop en filmtheater in Vlissingen en Terneuzen


  De mooiste filmervaring beleef je bij CineCity Vlissingen, Terneuzen en het Vlissings FilmTheater. Met een ruim aanbod in zowel commerciële- als filmhuisfilms is er voor iedereen wat wils. Maak je bioscoopervaring compleet met een bezoek aan het CineCafé waar je kunt genieten van een borrel, romantisch diner of een snelle hap.

   

  Uw korting

  Op vertoon van uw WVO Voordeelpas ontvangt u 1 euro korting op uw bioscoopkaartje (maximaal 1 per voordeelpas, per voorstelling) op reguliere bioscoopvoorstellingen, dus niet op bijvoorbeeld de LadiesNight en Film by the Sea (door het jaar). Uitgezonderd andere kortingsacties.


  Spuikomweg 1, Vlissingen | Telefoon 0900 2463248 | www.cinecity.nl

Terug naar alle categorieën