WVO Voordeelpas

 • A. van der Linden Centrum voor Voetklachten

  Uw partner in de regio!

  - 60 jaar vakmanschap in orthopedische schoentechniek
  - Intensief samenwerkingsverband met o.a. Maatschap Orthopedie, Revant Revalidatie geneeskunde en uw eigen arts

  - Wij bieden oplossingen voor elke voet

  - Gratis en vrijblijvend voetonderzoek
  - Second opinion door een vakkundig specialist

  - Extra aandacht voor uw individuele wensen

  - Tevens leverancier van professionele (sport) inlays

   

  Spreekuurhoudend uitsluitend op afspraak in diverse regionale ziekenhuizen zoals het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, Revant,

  Bravis en Amphia. 
  Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 0118-410 669

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u € 10,- korting bij aankoop van inlays


  Scheldestraat 53, 4381 RR Vlissingen (uitsluitend op afspraak) | 0118-410 669

  info@avanderlinden.nl | www.avanderlinden.nl  of www.wellnessinlays-shoes.nl

 • BENU Apotheek Vlissingen

  Bij BENU Apotheek Vlissingen kunt u terecht voor al uw (homeopathische) genees-, verband- en hulpmiddelen. Bij de verstrekking krijgt u desgewenst advies over het gebruik door onze deskundige medewerkers. Tevens zijn wij u graag van dienst op het gebied van diverse verzorgingsproducten.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment met uitzondering van geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen.


  Badhuisstraat 106, 4381 LV Vlissingen | 0118 - 412 066 | vlissingen@benuapotheek.nl
  www.vlissingen.benuapotheek.nl | www.facebook.com/BENUvlissingen


 • Club Vief

  Club Vief, gelegen in het prachtige Ter Reede van WVO Zorg is een sportcentrum waar we bewegen aanbieden onder professionele begeleiding. 

  U kunt groepslessen volgen, zoals Yoga, Pilates, (Nordic) Wandelen, Spinning , Tai Chi, balanslessen en ochtendgymnastiek. 

  Onze gediplomeerde begewegingsdeskundigen verzorgen dagelijks trainingen met 1 op 1 begeleiding. Ook ondersteunen we mensen met een fysieke beperking, om ze zo toch te laten bewegen. 

  We helpen onze leden met het versterken van de basisconditie ter voorbereiding voor een geplande medische ingreep en staan ook weer klaar om uw herstel te bespoedigen.

   

  Kortom, wij leveren maatwerk! Na afloop even samen bijkomen en bijpraten onder het genot van een gratis kopje koffie of thee. Club Vief is met plezier samen bewegen, maar toch ieder op zijn eigen niveau. Gezellig, ontspannen en laagdrempelig.

   

  Uw voordeel

  Kom Club Vief een maand lang gratis proberen. Na deze maand bepaalt u zelf of lid wil worden.

   

  Meer info over Club Vief op www.clubvief.nl

 • Comfort & More

  Wij zorgen ervoor


  Het assortiment varieert van gezondheidsproducten tot producten in de hobby- en vrijetijdssfeer. U kunt hierbij onder meer denken aan rolstoelen, rollators, douche- en toiletstoelen, hulpmiddelen, scootmobielen, seniorenbedden, sta-op-stoelen, braces, telefonie, bloeddrukmeters, zitkussens, wandelstokken en hometrainers.

  Nieuw in ons assortiment zijn artikelen voor ouder-kind en veiligheidsartikelen.

  Ook voor verhuur en uitleen van hulpmiddelen kunt u terecht bij Comfort & More. U kunt hierbij onder meer denken aan rolstoelen, douche- en toiletstoelen en hoog-laag bedden. U heeft slechts een geldig identiteitsbewijs nodig.

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u op uw aankopen 10% korting

  Extra voordeel: 20% korting bij aankoop van een sta-opstoel

  Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Zaterdag op afspraak. Zondag gesloten.


  Kalverstraat 1A, 4331 LZ Middelburg | 0118-774 798 | middelburg@comfortenmore.nl
  www.comfortenmore.nl


 • Etos Augustijn

  Al 50 jaar is Drogisterij Augustijn een vast adres voor uw drogisterij aankopen in Vlissingen. Al meer dan 25 jaar kent u ons als Etos Augustijn. Wij zijn de beste drogist van Vlissingen, voor Vlissingen. Kom naar onze winkels aan de Gildeweg 6 en de Walstraat 104 en ervaar de vriendelijkheid en dienstbaarheid van ons team.

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 10% korting op de Etos eigen merkartikelen in de winkels in Vlissingen. Met uitzondering van geneesmiddelen, zuigelingenvoeding en cadeaukaarten. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties op het Etos eigen merk.


  Walstraat 104, 4381 GE Vlissingen | 0118-417 220
  Gildeweg 6, 4383 NK Vlissingen | 0118-440 750 | www.etos.nl


 • Float Centrum Zeeland

  Ervaar een diepe ontspanning met floaten, een massage, of ga de diepte in door je klachten te onderzoeken middels bewustzijnstrainingen of innerlijk kind werk.

   

  Tijdens het floaten drijf je op magnesiumsulfaat. Dit geeft een zeer diepe spierontspanning. Het is een weldaad voor het lichaam en geest en staat gelijk aan 4 tot 6 uur slaap.


  In combinatie met een massage is dit een heerlijk moment voor jezelf.

  Wil je dieper kijken naar klachten of overtuigingen? Dan kan je terecht voor een groeps- of individuele training. Middels visualisaties onderzoeken we waar jouw klacht vandaan komt en welke overtuigingen uit opvoeding of verleden maken dat je op een bepaalde manier reageert.


  Uw voordeel

  Op vertoon van uw WVO Voordeelpas mag u 60 minuten floaten voor de prijs van 45 minuten. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Graag van te voren reserveren.

   

  Dorpsdijk 32D, 4354 AD Vrouwenpolder | 0118 - 310 121 | www.floatcentrumzeeland.nl

 • Olmed (voorheen Oldekamp Medisch)

  Olmed is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van elastische kousen, borstprothesen en sportbandages. Wij maken graag met u een afspraak in onze vestiging in Vlissingen of op een van onze spreekuren in de provincie. Indien nodig komen wij ook aan huis. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst. 


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 15% korting op uw aankoop van producten die aan elastische kousen gerelateerd zijn, zoals verzorgingsproducten, wasmiddelen, aan- en uittrekmiddelen en handschoenen.


  Badhuisstraat 38, 4381 LT Vlissingen | 0118 - 415 787 | vlissingen@olmed.nl | www.olmed.nl


 • Oogvoororen.nl

  Audicien aan huis

  Oogvoororen.nl is opgericht met als doel meer transparantie naar de hoorbranche te brengen en de regierol in handen van u als klant te leggen. Op onze website (www.oogvoororen.nl) zijn alle prijzen en specificaties van alle A-merk hoortoestellen te vinden.

  Als één van de weinige audiciensbedrijven biedt Oogvoororen.nl keuze uit bijna 700 A-merk hoortoestellen, de grootste keuze van Nederland. Zo is er altijd een geschikt hoortoestel voor u te kiezen. We werken samen met alle zorgverzekeraars en wanneer u een hoortoestel heeft gekozen dan geldt er altijd een vrijblijvende proefperiode van zestig dagen.

  Oogvoororen.nl is specialist in hoorzorg aan huis. De audiciens die bij u aan huis komen beschikken over dezelfde meet- en aanpasapparatuur als de vestigingen, hierdoor is er geen kwaliteitsverschil. Met een groot team doen zij hoortesten, adviesgesprekken en aanpassingen van hoortoestellen aan huis. U kunt ervoor kiezen om aan huis bezocht te worden, een vestiging te bezoeken of online service te genieten.

   

  Uw voordeel

  Met uw WVO voordeelpas ontvangt u bij de aanschaf van een hoortoestel :

  • 1 jaar gratis hoortoestelbatterijen
  • 10% korting op accessoires
  • 10% korting op een onderhoudspakket
  • € 50,- korting per toestel bij aanschaf hoortoestellen zonder vergoeding

  Vermeld bij het maken van een afspraak dat u in het bezit bent van een WVO voordeelpas. 

   

  Afspraak maken of meer informatie?
  U kunt rechtstreeks contact opnemen met Audicien Oogvoororen.nl via: 085 - 486 37 43 | www.oogvoororen.nl | info AT oogvoororen DOT nl.

   

 • Optisport Vrijburgbad & Health Club

   

  Het Vrijburgbad aan de grens van Vlissingen is een begrip op Walcheren. Met een recreatiebad, instructiebad (33˚C), verenigingsbad, wedstrijdbad, fitnessvoorzieningen en een brasserie biedt het complex volop mogelijkheden aan zowel recreatieve als sportieve gebruikers van alle leeftijden.

  Uw voordeel

  - Gratis inschrijven voor zwemlessen

  - € 10,- korting op een 25-badenkaart
  1 maand gratis sporten in de Optisport Health Club (Fitness) bij aanschaf van een 12-maanden abonnement


  Kortingen zijn niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere acties. Deze acties zijn geldig tot en met 31 december 2021

   

  Sportweg 2, 4387 PM Vlissingen | 0118 - 486 820 | vrijburgbad@optisport.nlhttps://optisport.nl/locaties/vrijburgbad 

Terug naar alle categorieën