WVO Voordeelpas

 • A. van der Linden Centrum voor Voetklachten

  Uw partner in de regio!

  - 60 jaar vakmanschap in orthopedische schoentechniek
  - Gratis en vrijblijvend voetonderzoek
  - Nauwe samenwerking met uw eigen arts
  - Second opinion door een vakkundig specialist

  - Extra aandacht voor uw individuele wensen

  - Tevens leverancier van professionele sport inlays

   

  Wij houden spreekuur in het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis en Revant Revalidatie Centrum Goes.
  Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 0118-410 669

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u € 10,- korting op inlays en € 15,- korting op de aankoop van een paar comfortschoenen.


  Scheldestraat 53, 4381 RR Vlissingen (uitsluitend op afspraak) | 0118-410 669
  info@avanderlinden.nl | www.avanderlinden.nl
   

 • BENU Apotheek Vlissingen

  Bij BENU Apotheek Vlissingen kunt u terecht voor al uw (homeopathische) genees-, verband- en hulpmiddelen. Bij de verstrekking krijgt u desgewenst advies over het gebruik door onze deskundige medewerkers. Tevens zijn wij u graag van dienst op het gebied van diverse verzorgingsproducten.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 10% korting op het gehele assortiment met uitzondering van geneesmiddelen en zelfzorgmiddelen.


  Badhuisstraat 106, 4381 LV Vlissingen | 0118 - 412 066 | vlissingen@benuapotheek.nl
  www.vlissingen.benuapotheek.nl | www.facebook.com/BENUvlissingen


 • Comfort & More

  Wij zorgen ervoor


  Het assortiment varieert van gezondheidsproducten tot producten in de hobby- en vrijetijdssfeer. U kunt hierbij onder meer denken aan rolstoelen, rollators, douche- en toiletstoelen, hulpmiddelen, scootmobielen, seniorenbedden, sta-op-stoelen, braces, telefonie, bloeddrukmeters, zitkussens, wandelstokken en hometrainers.

  Nieuw in ons assortiment zijn artikelen voor ouder-kind en veiligheidsartikelen.

  Ook voor verhuur en uitleen van hulpmiddelen kunt u terecht bij Comfort & More. U kunt hierbij onder meer denken aan rolstoelen, douche- en toiletstoelen en hoog-laag bedden. U heeft slechts een geldig identiteitsbewijs en de pas van uw zorgverzekering nodig.

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u op uw aankopen 10% korting, uitgezonderd verhuur, aanbiedingen en de seniorencomputer.

  Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend. Zaterdag op afspraak. Zondag gesloten.


  Kalverstraat 1A, 4331 LZ Middelburg | 0118-774 798 | middelburg@comfortenmore.nl
  www.comfortenmore.nl


 • Etos Augustijn

  Al 50 jaar is Drogisterij Augustijn een vast adres voor uw drogisterij aankopen in Vlissingen. Al meer dan 25 jaar kent u ons als Etos Augustijn. Wij zijn de beste drogist van Vlissingen, voor Vlissingen. Kom naar onze winkels aan de Gildeweg 6 en de Walstraat 104 en ervaar de vriendelijkheid en dienstbaarheid van ons team.

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 10% korting op de Etos eigen merkartikelen in de winkels in Vlissingen. Met uitzondering van geneesmiddelen, zuigelingenvoeding en cadeaukaarten. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties op het Etos eigen merk.


  Walstraat 104, 4381 GE Vlissingen | 0118-417 220
  Gildeweg 6, 4383 NK Vlissingen | 0118-440 750 | www.etos.nl


 • Float Centrum Zeeland

  Ervaar een diepe ontspanning met floaten en massage of ga de diepte in door je klachten te onderzoeken middels bewustzijnstrainingen of bodyfocus. Tijdens het floaten drijf je op magnesiumsulfaat wat een zeer diepe spierontspanning geeft. Een weldaad voor lichaam en geest en gelijk staat aan 4/6 uur slaap. In combinatie met een massage een heerlijk moment voor jezelf. Goed tegen stress-, huid- en pijnklachten.


  Uw voordeel

  Op vertoon van uw WVO Voordeelpas mag u 60 minuten floaten voor de prijs van 45 minuten. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Graag van te voren reserveren.

   

  Dorpsdijk 32D, 4354 AD Vrouwenpolder | 0118 - 310 121 | www.floatcentrumzeeland.nl

 • Olmed (voorheen Oldekamp Medisch)

  Olmed is al meer dan 50 jaar specialist op het gebied van elastische kousen, borstprothesen en sportbandages. Wij maken graag een afspraak met u in onze vestiging in Vlissingen of op een van onze spreekuren in de provincie. Indien nodig komen wij ook aan huis. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 15% korting op uw aankoop van producten die aan elastische kousen gerelateerd zijn, zoals verzorgingsproducten, wasmiddelen, aan- en uittrekmiddelen en handschoenen.


  Badhuisstraat 38, 4381 LT Vlissingen | 0118 - 415 787 | vlissingen@olmed.nl | www.olmed.nl


 • Oogvoororen.nl

  Audicien aan huis


  Oogvoororen.nl is opgericht met als doel meer transparantie naar de hoorbranche te brengen en de regierol in handen van u als klant te leggen. Op onze website (www.oogvoororen.nl) zijn alle prijzen en specificaties van alle A-merk hoortoestellen te vinden. 

   

  Als één van de weinige audiciensbedrijven biedt Oogvoororen.nl keuze uit bijna 700 A-merk hoortoestellen, de grootste keuze van Nederland. Zo is er altijd een geschikt hoortoestel voor u te kiezen. We werken samen met alle zorgverzekeraars en wanneer u een hoortoestel heeft gekozen dan geldt er altijd een vrijblijvende proefperiode van zestig dagen.


  Oogvoororen.nl is specialist in hoorzorg aan huis. De audiciens die bij u aan huis komen beschikken over dezelfde meet- en aanpasapparatuur als de vestigingen, hierdoor is er geen kwaliteitsverschil. Met een groot team doen zij hoortesten, adviesgesprekken en aanpassingen van hoortoestellen aan huis. U kunt ervoor kiezen om aan huis bezocht te worden, een vestiging te bezoeken of online service te genieten.


  Uw voordeel


  Met uw WVO Voordeelpas ontvangt u bij de aanschaf van een hoortoestel:
  - € 50,- korting
  - Eén jaar gratis hoortoestelbatterijen
  - 10% korting op accessoires


  Afspraak maken of meer informatie?
  U kunt rechtstreeks contact opnemen met Audicien Oogvoororen.nl via: 085-486 37 43 
  via www.oogvoororen.nl of via info@oogvoororen.nl.


  Vermeld bij het maken van een afspraak dat u in het bezit bent van de WVO Voordeelpas.

 • Optisport Vrijburgbad

  Het Vrijburgbad aan de grens van Vlissingen is een begrip op Walcheren. Met een recreatiebad, instructiebad (33˚C), verenigingsbad, wedstrijdbad, fitnessvoorzieningen en een brasserie biedt het complex volop mogelijkheden aan zowel recreatieve als sportieve gebruikers van alle leeftijden.


  Uw voordeel

  - Gratis inschrijven voor zwemlessen

  - € 10,- korting op een 25-badenkaart
  - Vrijzwemmen voor € 5,-


  Kortingen zijn niet inwisselbaar voor geld en niet geldig i.c.m. andere acties. Deze acties zijn geldig tot en met 31 december 2020

   

  Sportweg 2, 4387 PM Vlissingen | 0118 - 486 820 | vrijburgbad-receptie AT optisport DOT nl

 • Pínghéng, Traditionele Chinese Geneeskunde

  Traditionele Chinese Geneeskunde (acupunctuur, tuina en Chinese kruiden) en reflexzonetherapie zijn natuurlijke geneeswijzen, die streven naar evenwicht en harmonie. Beide behandelmethoden kunnen ontspanning bevorderen en helpen bij klachten als hoofdpijn, rugklachten, migraine, slaapproblemen, astma, schouderklachten, stijve nek, prikkelbare darm, oorsuizen, krampen, opvliegers, nachtzweten, artrose van nek, heup en knieën, fibromyalgie, moeheid, reuma, hoge bloeddruk, vermoeide benen en slecht lopen. De behandelingen worden vaak (deels) vergoed door zorgverzekeraars. Er is geen verwijzing nodig.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u eenmalig € 10,- korting op bovenstaande behandelmethoden. De kosten van een acupunctuur- of tuinabehandeling en ook van een reflexzonebehandeling bedragen € 50,- per uur.


  U krijgt advies over het aanvragen van een vergoeding bij uw zorgverzekeraar.


  Locatie Ter Reede | Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen | Vrijdag 13.00 tot 21.00 uur
  Wim Terporten | Odinstraat 41, 4421 LH Kapelle | 0113 - 344 427

 • Tilroe Optiek

  Wat u uiteindelijk wil, is een goede bril

  Tilroe Optiek is een echt familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in de optiek, waar nu de vijfde generatie werkzaam is. Samen met 5 medewerkers zetten zij hun beste beentje voor om u te voorzien van mooie en betaalbare brilmonturen en de modernste brillenglazen van Rodenstock en Nikon. Het team van Tilroe Optiek bestaat uit opticiens, ontactlensspecialisten en optometristen.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 10% extra korting op het brilmontuur, naast onze reguliere 50% korting op de complete bril aanbieding.


  Walstraat 81, 4381 GD Vlissingen | 0118 - 412 370 | info@tilroe.nl | www.tilroe.nl


Terug naar alle categorieën