WVO Voordeelpas

 • Amadore

  Op de mooiste locaties in Zeeland bevinden zich de vier hotels de A-Thermen Zeeland en negen restaurants en Grand Cafés van Amadore Hotels & Restaurant Zeeland. Dineren of lunchen met uitzicht op zee of juist de gezelligheid van de binnenstad opzoeken. Door de keuze zijn verschillende locaties is er altijd wel een plek te vinden die u aanspreekt!


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u in de Amadore restaurants 10% korting op uw restaurantrekening bij lunch en/of diner.

  Het gaat om onze volgende locaties:

  Hotel Restaurant Arion, Grand Café Blur, Grand Café Domburg, Grand Café NEXT, Hotel Restaurant Arneville, Marktcafé, Grand Café Jersey, Café Restaurant Het Postkantoor, de A-Thermen Zeeland en Hotel Restaurant De Kamperduinen. 


  De actie is niet geldig bij feesten, partijen, overnachtingen en bij vergaderarrangementen
  www.amadore.nl

 • Bakkerij en Snoepwinkel Ter Reede

  Bakkerij Ter Reede
  Een halfje wit, een halfje bruin of iets lekkers voor bij de koffie. U vindt het allemaal bij Bakkerij Ter Reede. Iedere week is er een ‘Aanbieding van de week’.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas profiteert u van de aanbieding 4 eierkoeken halen, 3 betalen. (Aanbiedingen van Bakkerij Schrieks gelden niet voor Bakkerij Ter Reede).

  Snoepwinkel Ter Reede

  De tijd dat je voor de toonbank stond en kon kiezen uit allerlei gevulde snoeppotten met oudhollands snoep is terug. Elke week is er een aanbieding van een ander oudhollands snoepje. Ook kunt u sparen met een spaarkaart; bij iedere besteding vanaf € 3,- ontvangt u een sticker. Is uw spaarkaart vol, dan is dat goed voor € 2,- aan gratis snoepgoed.


  Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen | 0118-448 448 | www.wvozorg.nl

 • Bliek Meesterbakkers

  Bliek Meesterbakkers is oorspronkelijk een familiebedrijf dat 90 jaar geleden is ontstaan. Van generatie op generatie wordt het bakkersambacht doorgegeven, vakmanschap en kwaliteit staan hierbij voorop. Het uitgebreide assortiment is een smaakmaker voor de hele provincie, waarbij de Zeeuwse Bolus van Bliek Meesterbakkers kenmerkend is. Bliek Meesterbakkers heeft winkels verspreid over heel Walcheren: Vlissingen, Middelburg, Arnemuiden, Domburg, Zoutelande, en Oost-Souburg.

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 10% korting op brood en/of een verpakking bolussen (4) (met uitzondering op aanbiedingen). Geldig in alle filialen van Bliek Meesterbakkers.

   

 • Boulevard 17

  Boulevard 17 is gelegen op dé Boulevard van Vlissingen. Voor het eerst geopend op 1 juni 2020. Kom hier lekker genieten van diverse bites, lekkere lunchgerechten en overheerlijke hoofdgerechten voor 1 of 2 personen in een gezellige jungle sfeer. Geheel rolstoeltoegankelijk. De uitvalbasis voor een dagje aan zee voor jong en oud!

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u een kop koffie met appelgebak voor € 5,-.

   

  Boulevard Evertsen 2-8, 4382AD, Vlissingen | 0118-227701 | info@boulevard17.nl | www.boulevard17.nl

 • Brasserie de Drvkkery

  De Drukkery, winkel in woord, beeld en geluid. De culturele ontmoetingsplek van Middelburg en omstreken. 

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 10% korting op koffie of thee met gebak in Brasserie de Drukkery.

   

  Markt 51, Middelburg | 0118 - 886 866 | www.drukkerijmiddelburg.nl

 • Brood- en banketbakkerij Jan Schrieks

  Bij Bakkerij Schrieks geniet je van heerlijke bolussen. Deze koop je met korting wanneer je de voucher inleverd. De voucher wordt met de WVO Voordeelpas eenmalig thuisgestuurd. 

   

  www.bakkerij-janschrieks.nl

 • Chocolate Lovers

  Wat als… u met elke hap chocolade iemand anders kunt helpen? Stichting Chocolate Lovers is in 2013 opgericht door tien vrienden, die allen in korte tijd een hoop narigheid meemaakten en dit verdriet wilden ombuigen in kracht. Ze begonnen een stichting die chocoladeproducten maakt vanuit en voor liefdadigheid. Want chocolade maakt gelukkig, maar is ook breekbaar. Net zoals het leven zelf.

  Stichting Chocolate Lovers groeide uit tot een heuse organisatie, waar vrijwilligers zich iedere dag inzetten om chocoladeproducten te maken en verkopen. Op deze manier kunnen zij sprankelende momenten voor ernstig zieke kindjes verzorgen en extra levensvreugde geven aan dementerende ouderen en hun partners. Wij organiseren ook workshops en kinderfeestjes.

   

  Uw voordeel

  U ontvangt 10% korting op de aankoop van onze chocoladeproducten; niet geldig in combinatie met andere lopende acties en kortingen en uitsluitend te gebruiken in de winkel aan de Vlasmarkt 45 en het chocolademuseum aan de Vlasmarkt 51 in Middelburg.


  Vlasmarkt 45, 4331 PD Middelburg | 0118 - 567 632 | info@chocolatelover.nl
  www.chocolatelover.nl


 • CityBeanz

  Bij CityBeanz kun je iedere dag vanaf 08.00u terecht voor écht goede coffee (to go), smakelijk ontbijt, lunch, diner en huisgemaakte lekkernijen.

   

  Naast ontbijt serveren wij vanaf 11.00 uur de lekkerste lunchgerechten. Lunchen bij CityBeanz is een traktatie op zich! Met zorg samengestelde luxe belegde broodjes, knapperige salades, de lekkerste tosti’s, warme lunchgerechten en voldoende keuze voor vegetariërs. Alles gemaakt met de beste verse producten en veel liefde.

   

  Aansluitend kun je ontspannen borrelen en dineren, vraag ook zeker naar onze weekspecial!

  CityBeanz beschikt over een tuinterras, omgeven door fruitbomen, waar het bij mooi weer heerlijk rustig genieten is van de kwetterende vogels in de volière.
  Tussendoor kun je genieten van allerlei koffie- en theespecialiteiten die uitgebreid kunnen worden met (huisgemaakte) lekkernijen. (Verjaardags)feesten, partijtjes en borrels worden door ons tot in de puntjes verzorgd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas geven wij u graag 15% korting op uw rekening. Ook geldig op (verjaardags)feesten, partijtjes en borrels!
  De korting geldt niet op cadeau- en waardebonnen en niet tijdens feestdagen of in combinatie met andere acties.


  Badhuisstraat 3, 4381 LM Vlissingen | 0118 - 412 201 | info@city2beachhotel.nl
  www.citybeanz.nl


 • Hotel Brasserie De Leugenaar

  Lekker anders en puur eten doet u bij Hotel Brasserie De Leugenaar met een uniek zicht op zee. De boten varen nergens zo dicht langs de kust als voor De Leugenaar. 

   

  Ons team laat u zeven dagen per week genieten van heerlijke (streek)gerechten. Naast onze uitgebreide lunch- en dinerkaart bieden wij iedere maand een wisselend maandmenu aan. Ook voor een kop koffie met luxe gebak of een warme appelbol zit u hier goed. Uiteraard is het mogelijk om de portiegrootte naar uw wens aan te passen. (Verjaardags)feesten,  partijtjes en borrels worden door ons tot in de puntjes verzorgd. Het leven is een feestje en als u wilt, hangen wij zélfs de slingers voor u op. Wij maken er graag samen een onvergetelijke dag van.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas geven wij u graag 15% korting op uw rekening. 
  Ook geldig op (verjaardags)feesten, partijtjes en borrels! De korting geldt niet op cadeau-/waardebonnen of toeristenbelasting en niet tijdens feestdagen of in combinatie met andere acties.


  Boulevard Bankert 132, 4382 AC Vlissingen | 0118 - 412 500 | info@hoteldeleugenaar.nl
  www.hoteldeleugenaar.com


 • Pier 7 Zandpaviljoen

  Pier 7 is gepositioneerd op een unieke locatie in Vlissingen; onder de boulevard op het Badstrand! Met een prachtig uitzicht over de Westerschelde geniet u hier van al het lekkers dat op de menukaart staat. Van lunch tot diner en van een borrel tot kop koffie.


  Het strand moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom heeft Pier 7 Zandpaviljoen samen met de Gemeente Vlissingen een hellingbaan gerealiseerd. Via deze helling kunt u gemakkelijk op het strand en bij Pier 7 komen.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u een kop koffie met appelgebak voor € 5,-.


  Boulevard Evertsen 1, 4382 AG Vlissingen | 0118 - 227 700 | info@pier7.nl | www.pier7.nl

 • Restaurant De Tamboer

  Vraag in Middelburg naar de Tamboer en ze wijzen u zonder aarzelen de weg. Iedereen die van een goed stuk vlees en vis houdt, kan terecht bij dit gezellige familierestaurant. Ook groepen kunnen bij ons à la carte eten.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 10% korting op uw rekening.
  Deze korting is niet geldig op vrijdag en zaterdag.


  Plein 1940 nr.6, 4331 LH Middelburg | 0118-612 117 | info@detamboer.info www.detamboer.info


 • Restaurant Hildernisse

  Heerlijk genieten van gezelligheid in combinatie met mooie gerechten en bijpassende wijnen. 
  Ook is Hildernisse uitermate geschikt voor groepen, kraamborrels, bedrijfsborrels, recepties en verjaardagen.

  We hebben een afsluitbare serre met tuin voor besloten groepen tot 40 personen. Hildernisse is rolstoeltoegankelijk.

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van De Pas ontvangt u 10% korting op uw rekening. Deze korting is niet geldig op vrijdag en zaterdag.

  Plein 1940 nr.10, 4331 LH Middelburg | t 0118-620381 | info@hildernisse.nl | www.hildernisse.nl

   

 • Samen eten bij WVO Zorg

  Brasserie Scheldehof
  In de voormalige Plaatwerkerij in de binnenstad van Vlissingen vindt u op een prachtig nieuwe locatie Brasserie Scheldehof. Hier kunt u lekker uitrusten tijdens het winkelen of na een rondje Boulevard. De gastvrouwen serveren u graag een heerlijk kopje koffie of een lekker en betaalbaar hapje eten. U bent van harte welkom!

   

  Brasserie Ter Reede
  Bij Brasserie Ter Reede kunt u dagelijks terecht voor een lekkere lunch, een heerlijk diner of gewoon gezellig iets drinken. U kunt kiezen voor een à la carte menu of de dagschotel. Op donderdagavond is er een wisselend 3-gangen Brasseriemenu.

   

  Brasserie Willibrord
  In het centrum van Middelburg vindt u verpleeghuis Willibrord, met daarbij Brasserie Willibrord. U kunt hier genieten van een lunchgerecht of een kopje koffie met gebak. 

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u in alle brasserieën van WVO Zorg bij bestelling van een kopje koffie/thee met gebak uw tweede kopje koffie/thee gratis. Bij Brasserie Ter Reede en Scheldehof ontvangt u daarnaast ook 10% korting op de ‘lunchaanbieding’.

   

   

  Brasserie Scheldehof Peperdijk 263, 4381 EN Vlissingen
  Brasserie Ter Reede Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen
  Brasserie Willibrord Bachtensteene 14, 4331 AC Middelburg

Terug naar alle categorieën