WVO Voordeelpas

 • Aangiftedoen.nl

  Aangiftedoen.nl is een belastingadvieskantoor voor particulieren en ondernemers.
  Gevestigd te Vlissingen en aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Zoals vanouds kunnen particulieren ook dit jaar weer bij ons terecht voor hun belastingaangifte.
  De voordelen zijn inmiddels bekend. Wij komen aan huis en vullen uw belastingaangifte ter plekke in. DigiD is niet nodig.

   

  U kunt ook bij ons terecht voor andere belastingzaken. Zoals toeslagen, fiscaal advies, aangifte erfrecht, enz. Ook dan gelden er kortingen voor pashouders.

   

  Uw voordeel

  Onze prijzen gaan dit jaar niet omhoog. Op vertoon van de WVO Voordeelpas gelden de volgende prijzen:

  - Aangifte inkomstenbelasting: € 70,- (normaal € 85,-)
  - Voorrijkosten: € 15,- (normaal € 25,-)
  - Fiscaal partner is gratis

  Uw voordeel bedraagt maar liefst € 25,-. Voor € 85,- bent u zich verzekerd van een correct ingevulde belastingaangifte door een vakkundig belastingadviseur.

   

  Vredehoflaan 113, 4383 AC Vlissingen | 0118 - 681 551 | www.aangiftedoen.nl

 • Adriaanse van der Weel Advocaten

  Niemand zit erop te wachten, maar het kan ook u overkomen: een juridisch probleem of geschil. Het kan ook zijn dat u een vraag hebt over een situatie die wellicht nog gaat komen. In dat geval is het van groot belang dat u een beroep kunt doen op een advocaat die betrokken is en zich uw belangen aantrekt. Wij bieden hulp bij onder andere letselschade,  (echt)scheiding, de verdeling van een nalatenschap, een arbeidsconflict en een huurgeschil. De advocaat kan die hulp bieden door te adviseren of door een procedure voor u te voeren. Indien u een vraag heeft of een afspraak met een van onze advocaten wilt maken, kunt u vragen naar onze contactpersoon voor de WVO Voordeelpas, mr. G.W.J. (Guido) van Dijke.


  Uw voordeel

  Het eerste gesprek met een advocaat is gratis indien de WVO Voordeelpas vóór dat eerste gesprek wordt getoond.


  Kousteensedijk 3, 4331 JE Middelburg | 0118-656 060 | gvandijke@avdw.nl | www.avdw.nl

 • Caljouw Rademaker Verhuizingen

  Wanneer u gaat verhuizen, vraagt dat een goede voorbereiding. Een professionele verhuizer is daarbij een welkome aanvulling. Caljouw Rademaker is sinds 1886 actief op de verhuismarkt, zowel voor particulieren als bedrijven. Ooit met paard en wagen begonnen, nu een modern verhuisbedrijf met vrachtwagens met laadklep, verhuisliften en zeer veel andere hulpmiddelen. Onze ervaren verhuizers beschikken over alle benodigde diploma’s en zorgen ervoor dat uw verhuizing tot in de puntjes wordt verzorgd. Kortom: wij nemen u alle zorg uit handen!

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 10% korting op uw verhuizing (excl. inpakmaterialen, dozen en inpakservice).


  Vestigingen in Middelburg, Burgh-Haamstede, Goes en Terneuzen | 0118 - 626 649
  info@caljouw-rademaker.nl | www.caljouw-rademaker.nl


 • EstatePlan

   Voor het beste financiële resultaat

   

  - Financiële analyse

  - Bewindvoering
  - Scheiden & financiën

  - Hypotheken
  - Vermogensadvies

  - Overlijden & financiën

  Voor meer informatie kijkt u op www.estateplan.nl of belt u 0118 - 640 915.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u een gratis eerste gesprek en 10% korting op het uurloon van maximaal 5 uren.


  Dam 55, 4331 GG Middelburg | 0118 - 640 915| info@estateplan.nl | www.estateplan.nl


 • Foto Verschoore XL

  Foto Verschoore beschikt over meer dan 100 jaar ervaring met fotografie. Of het nu gaat om studiofotografie, kinderfotografie, fotografie op locatie, pasfoto's, fotoprints of het verzorgen van fotografiecursussen, u moet hiervoor bij Foto Verschoore in Vlissingen zijn. Wat u ook op fotoprint gebied wenst, wij bieden het. Print op papier, canvas, metaal, hout, glas, en nog veel meer.... Retoucheren, foto van foto, fotobewerkingen, ontwerpen van kaarten zijn een aantal voorbeelden van onze dagelijkse bezigheden. Verder zijn wij de specialist voor digitale TV in uw buurt. Gratis bezorgen en installeren is onze standaard service. Gegarandeerd de beste prijs en service bij al uw aankopen.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u een extra set leuke pasfoto's bij het maken van officiële pasfoto’s en 10% korting op alle fotolijsten.


  Walstraat 109-111, 4381 GG Vlissingen | 0118 - 414 081 | www.fotoverschoorexl.nl | www.flitsenfun.nl


 • H. Jobse Uitvaartverzorging

  Uitvaartverzorging H. Jobse is gevestigd in Middelburg en beschikt over een ruim uitvaartcentrum met daarbij twee familie-rouwkamers die 24 uur per dag beschikbaar zijn, een grote aula en alle andere faciliteiten die nodig zijn. Tevens heeft uitvaartverzorging H. Jobse een familie-rouwkamer in Veere.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u:
  -
  15% korting op de kosten van de condoleancebijeenkomst (koffiekamer &
  consumpties) als de bijeenkomst in ons uitvaartcentrum wordt gehouden.
  -
  15% korting op de aanschaf van rouwdrukwerk.
  -
  15% korting op het door u bestelde bloemenarrangement (via ons besteld).
  -
  € 100,- korting als u kiest voor opbaring in een familiekamer in ons uitvaartcentrum
  te Veere of Middelburg.
  - Een
  gratis vrijblijvend gesprek bij u thuis over alles wat wij u kunnen bieden.


  Bachweg 2, 4337 XD Middelburg | 0118-462 205 |
   
  www.hjobse-uitvaart.nl

 • Janneke en Ditsy den Besten uitvaartverzorging

  Uitvaartverzorging Janneke en Ditsy den Besten heeft een eigen gezicht en een eigen stijl. Sinds 1996 bieden wij kwalitatief hoogstaande uitvaartzorg op Walcheren. Wij zetten een stapje extra, geven veel persoonlijke aandacht en denken met u mee. Kiest u voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht, dan helpen wij u graag bij een waardevolle uitvaart naar uw wensen. Bij ons kunt u geheel kosteloos een afspraak maken voor een voorregelingsgesprek, waarin wij met u de mogelijkheden bespreken en indien gewenst uw wensen  vastleggen. Het is ook mogelijk om het gratis wensenboekje bij ons aan te vragen. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas van de overledene ontvangen de nabestaanden een korting van € 300,- op de totale rekening van de uitvaart.
  U dient de WVO Voordeelpas in de week van de uitvaart aan ons te tonen.


  Blauwedijk 5 te Middelburg en Kapellestraat 5 te Veere | 0118-623 359 (dag en nacht bereikbaar) |

  info@uitvaartverzorgingdenbesten.nl | www.uitvaartverzorgingdenbesten.nl

 • Monuta Adrienne Klein uitvaartverzorging

  De steun bij ieder afscheid
  Het regelen van een uitvaart voor een dierbare is een belangrijke taak. U wilt het graag goed doen, uit respect voor degene die overleden is en om de nabestaanden te troosten. Het is ook een moeilijke taak, omdat u verdrietig bent en omdat er veel gebeuren moet in korte tijd. Adrienne Klein, Gerrit Klein en Lenny Adriaanse willen u dan graag van dienst zijn. In de moeilijke tijd na een overlijden nemen wij u praktische zorgen uit handen en helpen bij het regelen van de uitvaart.


  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas heeft u recht op een korting van € 250,- op uw uitvaartnota.

   

  Uitvaartwensen
  U kunt ons ook benaderen als u uw eigen uitvaartwensen wilt bespreken of vastleggen. Het is voor u zelf en voor de mensen om u heen een geruststelling als alles, wanneer u
  komt te overlijden, zal gaan volgens úw wensen.


  Industrieweg 20, 4382 NA Vlissingen | Buitenhovelaan 1, 4337 HJ Middelburg
  0118 - 412 760 | aklein@monuta.nl | www.monutaadrienneklein.nl

 • Regelzorg Rijbewijskeuring

  Bent u 75 jaar of ouder en in het bezit van een rijbewijs? Dan moet u zich laten keuren voor het vernieuwen hiervan. De rijbewijskeuring via de WVO Voordeelpas wordt uitgevoerd door landelijk specialist Regelzorg in samenwerking met een geregistreerd keuringsarts. Voordat u een afspraak maakt, koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Dit regelt u snel met behulp van uw DigiD op mijn.cbr.nl. Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de gemeente, het CBR of Regelzorg.


  Voor meer informatie over de rijbewijskeuring en het maken van een afspraak kunt u bellen naar het afsprakenbureau: 088-23 23 300. Vertel dat u lid bent van de WVO Voordeelpas. Ook kunt u online een afspraak maken via www.regelzorg. Om voor de korting in aanmerking te komen vult u als referentiecode in: cc-depas .


  Uw voordeel

  Op vertoon van uw WVO Voordeelpas kost een rijbewijskeuring € 45,-. Geldt alleen bij keuring in Ter Reede (Vredehoflaan 370, 4382 CJ Vlissingen) of in het Getij (Oosterscheldestraat 18b, 4335 PH Middelburg)

 • Rijbewijskeuring Zeeland

  Bent u 75-plusser of heeft u een vrachtwagenrijbewijs? Dan dient u wettelijk één keer per vijf jaar gekeurd te worden.

  Wij verrichten de keuringen op verschillende locaties van WVO Zorg en in heel Zeeland.

  Voor meer informatie kunt u bellen naar ons regionale afsprakenbureau tel: 0118-724999. Graag vermelden dat u in het bezit bent van de WVO Voordeelpas.

   

  Indien u online een afspraak wilt maken dan kan dit via de website: www.rijbewijskeuringzeeland.com

  Wij adviseren u om 6 maanden van tevoren te beginnen aan de procedure en een afspraak te maken als u de formulieren van het CBR heeft teruggekregen. 

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas kost een rijbewijskeuring € 35,-  voor 75-plus en € 55,- voor groot rijbewijs jonger dan 75 jaar. 

  deze prijs geldt voor al onze locaties, ook buiten Zeeland.

   

  www.rijbewijskeuringzeeland.com

 • Trion Beheer; financieel beheer & bewind

   Trion Beheer levert verschillende diensten op het gebied van financieel beheer en bewind.

  De werkzaamheden bestaan uit:

  -          Beschermingsbewind

  -          Budgetbeheer

  -          Budgetcoaching (volgens NEN 8048)

  -          Begeleiding tijdens een schuldentraject (WSNP)

  -          Curatele

  -          Mentorschap

   

  Uw voordeel

  Op vertoon van de WVO Voordeepas ontvangt u de eerste maand hulp gratis, geldig op alle werkzaamheden.

    

  Badhuisstraat 105, Vlissingen | telefoon 0118 – 479 278 | info@trionbeheer.nl | www.trionbeheer.nl

   

Terug naar alle categorieën