WVO Voordeelpas

 • Bakkerij en snoepwinkel Ter Reede

  Bakkerij Ter Reede
  Een halfje wit, een halfje bruin of iets lekkers voor bij de koffie. U vindt het allemaal bij Bakkerij Ter Reede. Iedere week is er een ‘Aanbieding van de week’.

   

  Uw korting

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas profiteert u van de aanbieding 4 eierkoeken halen, 3 betalen (aanbiedingen van Bakkerij Schrieks gelden niet voor Bakkerij Ter Reede).

   

  Snoepwinkel Ter Reede

  De tijd dat je voor de toonbank stond en kon kiezen uit allerlei gevulde snoeppotten met oudhollands snoep is terug. Elke week is er een aanbieding van een ander oudhollands snoepje. Ook kunt u sparen met een spaarkaart; bij iedere besteding vanaf € 3,- ontvangt u een sticker. Is uw spaarkaart vol, dan is dat goed voor € 2,- aan gratis snoepgoed.

   

   

 • Bliek Meesterbakkers

  Bliek Meesterbakkers is oorspronkelijk een familiebedrijf, dat 90 jaar geleden is ontstaan.

  Van generatie op generatie wordt het bakkersambacht doorgegeven, waarbij vakmanschap

  en kwaliteit voorop staan. Het uitgebreide assortiment is een smaakmaker voor de hele provincie,

  waarbij de Zeeuwse bolus van Bliek Meesterbakkers kenmerkend is. Bliek Meesterbakkers heeft winkels verspreid over heel Walcheren: Vlissingen, Middelburg (2x), Arnemuiden, Domburg, Zoutelande, Veere en Oost-Souburg. Ook in Tholen is een vestiging van Bliek Meesterbakkers.

   

  Uw korting

  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 10% korting op alle boodschappen, met uitzondering van aanbiedingen, in alle filialen van Bliek Meesterbakkers. En met de waardebon uit de WVO Voordeelpas brochure krijgt u bij aankoop van twee Zeeuwse bolussen twee bolussen gratis.

   

  www.bliekmeesterbakkers.nl

 • Brood- en banketbakkerij Jan Schrieks

  Wij zijn een jonge en bruisende onderneming, die bestaat sinds 1993. Als familiebedrijf met liefde voor het vak én de beste kwaliteit grondstoffen maken wij ons brood net even iets anders. Bent u fijnproever? Dan moet u zeker ons desembrood proberen. De structuur, korst en geur zullen u verrassen. Wij werken dagelijks met passie aan prachtige producten. Door de jaren heen hebben we een ruim assortiment opgebouwd. We blijven ernaar streven om dit assortiment constant te verbeteren. Wist u dat wij Skal gecertificeerd Biologisch brood maken?

   

  Uw korting
  Op vertoon van de WVO Voordeelpas ontvangt u 25% korting op het gebak bij een kopje koffie. Deze actie is geldig op onze locaties in de Paspoortstraat 22 in Oost-Souburg en op de Markt 29 in Middelburg.

   

  Distributieweg 7, 4387 PL Vlissingen I Telefoon 0118-491193 I www.bakkerij-janschrieks.nl

Terug naar alle categorieën