Vlissings FilmTheater

Filmliefhebbers zijn van harte welkom in het filmtheater van woonzorgcentrum Scheldehof in Vlissingen. Vrijwel dagelijks zullen in het theater, omgedoopt tot Vlissings FilmTheater, voornamelijk de betere filmhuisfilms vertoond worden.

 

Elke avond, behalve op maandag, kunt u om half acht ’s avonds een film zien. Daarnaast zijn er op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag, vanaf 15:00 uur, kindervoorstellingen. In de komende periode zal onderzocht worden of het filmaanbod uitgebreid kan worden. In september wordt de zaal in ieder geval volledig ingezet voor Film by the Sea.

 

De filmzaal heeft 76 stoelen en een professioneel filmscherm. Er zijn rolstoelplekken op de begane grond en verder zijn er gelijkvloerse zitplaatsen voor als bezoekers geen trappen kunnen lopen. Bioscoop CineCity verzorgt het filmprogramma. Wilt u voor of na de film wat lekkers eten of drinken? Bij het filmtheater is een Brasserie waar u terecht kunt voor o.a. een kopje koffie, gebakje, lunch of diner.

 

Programma en kaartjes
Het volledige filmaanbod van het Vlissings FilmTheater is te vinden op de website van CineCity. Tickets zijn zowel op de website van CineCity als een halfuur voorafgaand aan de voorstelling op locatie verkrijgbaar.

 

Adres en parkeren
U vindt het filmtheater aan de Peperdijk 263 in Vlissingen. In de binnenstad van Vlissingen zijn 2 overdekte parkeergarages De Fonteyne en parkeergarage Scheldeplein. Daarnaast zijn er diverse parkeerpleinen in de buurt van het filmtheater waar u terecht kunt.