De Brasserie Ter Reede

In De Brasserie in Ter Reede bent u van harte welkom voor een heerlijke en betaalbare warme maaltijd, kopje koffie met gebak of voor een smakelijke lunch. Ook als u iets te vieren heeft, een vergadering wilt houden of met uw kinderen wilt komen eten, is dat mogelijk.

'Eerlijk eten'

De koks van De Brasserie gebruiken zoveel mogelijk biologische ingrediënten uit eigen regio. Wij zoeken naar leveranciers die op authentieke wijze omgaan met hun producten en dichtbij 'huis' wonen. 'Eerlijke' producten, het vakmanschap en de creativiteit van onze koks vormen samen de combinatie die zorgen voor smakelijke gerechten, waarvan u in alle rust van kunt genieten. Bij Brasserie Ter Reede kunt u dagelijks terecht voor een kopje koffie, thee of een drankje. Binnen op 1,5 meter afstand of, bij mooi weer, op het terras. Ook kan er besteld worden van de lunchkaart en bieden we een aantal weekspecials. De gerechten op de lunchkaart bieden we ook aan om mee te nemen (take away). 

 

Wilt u komen eten of drinken met een groep mensen? Om bijvoorbeeld uw verjaardag te vieren?  Neem dan eerst even contact op met De Brasserie Ter Reede om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Openingstijden
Dagelijks van 9.00 uur tot 17.30 uur
Warme maaltijd om 11.30 uur en 12.30 uur
Lunch van 11.30 uur tot 17.00 uur

Tafeltje reserveren?

Wilt u zich aanmelden voor een warme maaltijd in De Brasserie Ter Reede? Of wilt u graag weten wat de verdere mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0118 - 448 448.