De Brasserie Scheldehof

In De Brasserie in Scheldehof bent u van harte welkom voor een warme maaltijd, kopje koffie met gebak of voor een smakelijke lunch. Ook als u iets te vieren heeft, een vergadering wilt houden of met uw kinderen wilt komen eten, is dat mogelijk.


'Eerlijk eten'

De koks van De Brasserie gebruiken zoveel mogelijk biologische ingrediënten uit eigen regio. Ook vindt u gerechten uit de wereld-keuken op de kaart. Wij zoeken naar leveranciers die op authentieke wijze omgaan met hun producten en dichtbij 'huis' wonen. 'Eerlijke' producten, het vakmanschap en de creativiteit van onze koks vormen samen de combinatie die zorgen voor smakelijke gerechten, waarvan u in alle rust van kunt genieten. Bij Brasserie Scheldehof kunt u dagelijks terecht om gezellig iets te drinken, voor een lekkere lunch of een heerlijke warme maaltijd.

 

Openingstijden
Dagelijks van 8.00 uur tot 20.30 uur
Lunch tussen 11.30 uur en 16.00 uur
A la carte van 17.00 uur tot 19.30 uur.


Tafeltje reserveren?

Wilt u zich aanmelden voor een diner of lunch in De Brasserie Scheldehof? Of wilt u graag weten wat de verdere mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0118 - 448 448.