Creatief en kunstzinnig

Creatief bezig zijn stopt niet bij het ouder worden. Bij WVO Zorg kunt u terecht voor creativiteit en kunstzinnigheid. Dit is niet alleen leuk en ontspannend, maar geeft ook zin en voldoening. Bent u graag creatief bezig? Dan bent u van harte welkom in een van onze creatieve ruimtes.

 

Het Atelier

Bij Het Atelier kunt u uw creatieve ei kwijt. Boetseren, schilderen, fotograferen; Het Atelier is veelzijdig. Als u graag creatief bezig bent, kom dan zeker eens langs bij Het Atelier. Zo kunt u hier op maandag-, dinsdag-  en woensdagochtend (10.00-11.30 uur) en op vrijdagmiddag (13.30-15.00 uur) boetseren. U kunt zelf aan de slag gaan of een opdracht krijgen en zo de techniek van het boetseren onder de knie krijgen.

 

En als u liever schildert, wordt dan lid van de schilderclub ‘Club Art’. Elke maandagochtend en middag komt de club bij elkaar.

 

Locatie
Het Atelier vindt u in Ter Reede, Vredehoflaan 370 in Vlissingen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Het Atelier? Of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Yvonne de Wolff via 0118 - 448 448 of stuur een e-mail


Volg Het Atelier op Facebook.

 

 

De Werkplaats

De Werkplaats is het atelier binnen Scheldehof waar jong en oud welkom is voor leuke creatieve activiteiten. Bent u graag creatief bezig? Op maandag- en donderdagmiddag van 13.00 - 15.30 uur bent u van harte welkom om de technieken van boetseren te komen leren. U kunt een eigen idee uitwerken of zelf aan de slag gaan met een uitdagende opdracht.

 

U hoeft zich niet aan te melden voor het open atelier. Loop gewoon eens binnen. Voorlopig kunnen er in De Werkplaats 12 mensen boetseren, maar let op: vol=vol.

 

Locatie
De Werkplaats vindt u in Scheldehof, Peperdijk 263 in Vlissingen

 

Meer weten?
Wilt u meer weten over De Werkplaats? Neem dan contact op met Katrien Vasiljoek-Bourez via 0118 - 448 748 of stuur een email.

 

Volg De Werkplaats op Facebook.