Huishoudelijk1 kopiëren

Particuliere hulp in huis

Een helpende hand thuis biedt uitkomst. Iemand die u helpt bij het schoonmaken, strijken, koken of een boodschapje voor u doet. Maar ook iemand die u of uw naaste kan begeleiden naar bijvoorbeeld het ziekenhuis of u gezelschap houdt. Net waar u behoefte aan heeft.

Voor wie is particuliere hulp in huis?

Iedereen in Vlissingen, Oost-Souburg, Middelburg en omgeving kan gebruik maken van particuliere hulp van WVO Zorg. Jong, oud, gezinnen, alleenstaanden, kerngezond of met gezondheidsklachten. Als u een extra paar handen kunt gebruiken staan we voor u klaar.

Wat kost particuliere hulp in huis?

Een particuliere hulp kost € 18,20 per uur en er zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Bij ziekte of vakantie van uw hulp zorgen we altijd voor vervanging. Dit kost u niks extra.

Hulp waarop u kunt bouwen

Het is fijn om een helpende hand thuis te hebben. Maar het is misschien ook even wennen. Het is natuurlijk belangrijk dat uw hulp betrouwbaar en geschikt is, maar minstens zo belangrijk dat het een beetje klikt. We hebben jarenlange ervaring in het bemiddelen met hulp aan huis en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat er iemand bij u aan het werk gaat, waar u goed mee door één deur kunt.

Wat wij thuis voor u kunnen betekenen