15 kopiëren HOSPICE

Palliatieve zorg

Op alle momenten in uw leven kunt u zorg nodig hebben; ook in uw laatste levensfase staan we u graag bij met de goede zorg, steun en een praatje met u of uw partner. Met de palliatieve zorg (zoals het ook wel genoemd wordt) willen we er voor u zijn op hét moment dat er het meeste toe doet.

Zorg aan huis voor u en uw naasten

Als u uw laatste dagen thuis in een vertrouwde omgeving wilt doorbrengen, dan kunnen we daarvoor zorgen. We zorgen voor een klein team zodat u in deze moeilijke tijd zoveel mogelijk vertrouwde gezichten om u heen heeft. Onze verpleegkundigen stemmen uw zorg af en staan voor u klaar als u vragen heeft, even een praatje wil maken of zorg nodig heeft. Onze verpleegkundigen kunnen bijvoorbeeld een pijnpompje plaatsen of een infuus als dat nodig is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over pijnbestrijding. Ook dat regelen we voor u.

Hospice Ter Reede

Natuurlijk kunt u uw laatste fase ook doorbrengen in een hospice. Daar bent u, in de privacy van een eigen zit-slaapkamer ook omringd door de juiste zorg en uw dierbaren kunnen makkelijk op bezoek komen. In Vlissingen, in het gebouw van Ter Reede, heeft WVO Zorg een nieuw hospice gebouwd. Een plek waar warmte en aandacht is voor gasten en hun naasten. Een plek waar (bijna) alles mogelijk is. Met een toegewijd team van vrijwilligers en medewerkers zorgen we ervoor dat u uw laatste levensfase kunt doorbrengen op een manier die bij u past. Wij zijn er voor u. Alle informatie over Hospice Ter Reede vindt u op hospicevlissingen.nl.

Meer over Hospice Ter Reede

Wat wij voor u kunnen betekenen