Woonzorgcentrum Theo van Doesburg

Het woonzorgcentrum Theo van Doesburg ligt nabij de Vlissingse binnenstad. Het complex is vernoemd naar Theo van Doesburg, een veelzijdig kunstenaar.


Wonen in Theo van Doesburg

Theo van Doesburg telt 48 appartementen die gebouwd zijn rondom een overdekte binnentuin. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, een slaapkamer, een ruime badkamer, een hobby- of logeerkamer en een ruime hal. Afhankelijk of u op de begane grond of op de eerste verdieping woont, heeft uw appartement een tuin of een balkon.

 

In het complex is een recreatiezaal aanwezig en een bibliotheek. De binnentuin is overdekt en voorzien van een groot terras. Elke dinsdagochtend is er een koffieochtend waar u met de andere bewoners kunt bijpraten. Bij mooi weer kunt u genieten op het terras buiten of meehelpen bij het onderhouden van de tuin.

Hoe is de zorg geregeld?

In het woonzorgcentrum woont u zelfstandig met alle privacy die daarbij past. Of u nu weinig ondersteuning nodig heeft of intensieve zorg, u kunt altijd een beroep doen op de thuiszorg van WVO Zorg. Vindt u het fijn om hulp in de buurt te hebben? Met personenalarmering kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week om hulp vragen. Dat geeft wel zo'n veilig gevoel. Ook kunt u gebruikmaken van de maaltijdservice aan huis of een hapje mee eten in de recreatiezaal.